25.09.2011

Krp:n e-01 joukkue matkusti lauantaina 24.9.11 Janakkalaan Jop-10 salibandyturnauskeen. Luvassa oli vähintään kolme peliä ja mahdolliset sijoitusottelut päälle.

Alku oli loistava sillä summerin soidessa Ypa Ylöjärveltä oli kaadettu 4-0 lukemin ja maalissa loisti Joona Mattila nollapelillään. Omissa ei siis soinut joten puolustus oli loistavaa koko joukkueella.

Toinen peli ja vastaan asettui Classic Dynamo joka kaatui loistavalla pelillä 4-2 lukemin. Joona jatkoi maalissa huippupeliä ja vastustajan verkko heilui sopivasti. Myös puolustus hoisi osansa mallikkaasti kapteeni Olli Ilomäen johdolla.

Kolmas peli ja vastaan asettui järjestävän seuran SC Urbansin mustat joukkue joka pöllyytti lopun hyvästä noususta huolimatta meitä lukemin 8-3. Maalilla Joona jatkoi hyviä otteita.

Välieräottelussa vastaan hiipi Muury Muuramesta ja vei voiton selvin 8-1 lukemin. Summerin soidessa ehdimme vain vaihtaa paidat valkoisiin ennen pronssiottelun alkua Classic Spartakia vastaan. Pronssipeli sai tahmean alun kun heti ekasta läpiajosta tuli heti maali omiin. Ekan erän jälkeen peli oli 1-1 lukemissa ja tauolla luotiin poikiin sellainen Hurlumhei meininki että heikompaa hirvitti. Hyökkäys toisensa jälkeen ekana pallolla oli meidän väkeä ja kun summeri soi lopussa taululla komeilivat lukemat 5-1. Joona Mattila maalilla oli ilmiömäinen ja palkittiinkin joukkueen tsempparipalkinnolla.