25.09.2011

Nokian KrP:n nuorentunut A-juniorijoukkue oli terävänä kauden avauksessa Mäntän urheilutalolla, siitä kiitoksena täydet neljä pistettä.

Ensimmäisessä ottelussa KrP:tä vastaan asettui MäntU, joka olikin täysin tuntematon vastustaja nuorentuneelle A-junioriryhmälle. Tästä huolimatta KrP saikin pelin hallinnan itselleen ja vastustaja on pakotettu rikkomaan. Ajassa 4.07 MäntU otti jäähyn jatkuvasta väärästä pelitavasta, ja Krp:n ylivoimakentällinen N.Nurminen-Mattila-Mustalahti-Kullas-Koskela asteli kentälle. Pallo liikkui mieheltä toiselle ja paikkoja syntyi. 10sekunttia ylivoiman päättymisestä Jussi Mustalahti pisti verkot tötterölle Henri Mattilan syötöstä. Peli jatkui KrP:n komennossa, mutta ajassa 9.39 KrP joutui estämään vastustajaa alivoimalla maalintekotilanteessa ja tämän seuraksena MäntU:elle tuomittiin rangaistuslaukaus. Maalivahti Lasse Lehtonen oli voimaton, kun vastustaja sivalsi rangaistuslaukauksesta pelin tasoihin. KrP kuittasi ajassa 10.10 ylivoimalla, kun näyttävän kuvion päätteeksi Mustalahti napautti KrP:n 2-1 johtoon Mattilan loistavan esityön jälkeen. Krp:n puolustus nukahti kahteen otteeseen, kun MäntU iski 2-2 ja 2-3 maalit yksinkertaisten vaparikuvioiden jälkeen. Ajassa 35.05 MäntU otti jäähyn mailaan lyömisestä, ja ylivoima ei jäänyt KrP:tä hyödyntämättä, kun Jare Koskela iski pelin tasoihin ajassa 36.48 Teemu Kullaksen syötöstä. Hetkeä myöhemmin Niko Nurminen iski jo numerot 4-3:een Mattilan hienon syötön jälkeen ja 20 sekunnin kuluttua tästä Jare koskela kasvatti eroa Teemu Kullaksen syötöstä. MäntU pääsi vielä ylivoimalle Niklas Tyvenin jäähyn seurauksena. Tällä kertaa MäntU onnistuikin ylivoimallaan ja paukautti numerot 5-4:ään. Mutta KrP piti pään kylmänä ja 42.59 Mustalahti viimeisteli hattutemppunsa kenes muun kun Henri Mattilan syötöstä. Loppulukemat 7-4 Henri Mattila sai lakaista tyhjään maaliin Niko Nurmisen syötöstä.
Päivän toisessa ottelussa KrP sai vastaansa Sc Urbansin, jolle KrP kärsi viimesillä sekunneilla 5-4 tappion Premium Cupissa.Tästä sisuuntunut KrP oli aktiivinen heti pelin alusta lähtien. Henri Mattila riisti pallon vastustajalta ja "puikotti" vastustajan puolustajan vieden maalivahdin sinne kuuluisalle kebabkioskille vain 51 sekunnin pelaamisen jälkeen. Mattila saalisti jo toisen pisteensä ajassa 8.55 antamalla syötön Jare Koskelan maaliin. Ajassa 12.19 Krp:n puolustus nukahti ja Urbans kavensi lukemat 2-1. Toinen erä meni täysin Krp:n komennossa. Kun kello tikitti aikaan 23.41, Teemu Kullaksen vihainen kääntölämäri löysi tiensä verkon perukoille. Hetkeä myöhemmin Niko Nurminen laukoi jo 4-1 lukemat taululle Koskelan syötöstä. Kun kolmatta erää oli pelattu 3.48 Urbans kavensi pelin 4-2:een. Pelin käännöskohta tapahtui ajassa 39.09, kun Teemu Kullas sai viiden minuutin jäähyn. Kyseenalaisen tuomion jälkeen samassa ajassa Urbans ehdotti KrP:een kapteenin Joonas Väänäsen mailan tarkistustusta. Tarkistamisen tuloksena Väänäselle punainen kortti, ja KrP:lle 3-5 alivoimaa viiden minuutin ajaksi. KrP:een tuska hellitti hetkeksi, kun Urbans sai kahden minuutin jäähyn ajassa 39.39. KrPee taisteli alivoimalla Olli Rastaan johdolla, joka monta kertaa pisti kroppansa vastustajan laukausten eteen. Urbans kavensi ajassa 42.21 pelin 4-3:een pitkän pyörityksen jälkeen, mutta KrP jatkoi sisukkaasti taistelua. Maalivahti Lasse Lehtonen otti muutaman erittäin hienon torjunnan pitäen KrP:eetä hetkittäin pystyssä, mutta ajassa 43.48 Lehtonen joutui kaivamaan pallon selkänsä takaa, kun Urbans iski pelin tasoihin. KrP:tä rikottiin hyökkäyspäässä ja vapaalyönti tuli loistavalta paikalta maalin edestä. Teemu Kullas asettui pallon taakse ja pelasi pallon vasempaan siipeen, josta Niko Nurminen toimitti pallon seitsemän sekuntia ennen loppua sinne missä mummo pitää kuuluisia pipareitaan. KrP:ee taisteli vielä viimeiset kuusi sekuntia pois ennen kun kello huusi, ja KrP oli voittanut ansaitusti kovalla taistelulla Sc Urbanssin 5-4