23.03.2016

Nokian KrP:n edustusjoukkueen avainpelaajat Joni Henttonen, Morics Krumins ja Tommi Merto ovat tehneet jatkosopimukset Näätänippuun!

Isossa roolissa ja ykköskentässä pelanneiden Kruminsin ja Merton sopimukset ovat yksivuotiset. Viime kesänä maajoukkuerinkiin noussut Henttonen teki 3-vuoden jatkosopimuksen Näätäpaitaan!

Latvian maajoukkuepelaaja Morics Krumins on pelannut Nokialla liigaa nyt 2-kautta ja ottanut ison ruudun joukkueesta ja omaa erittäin paljon vielä kehityspotentiaalia. Krumins on paukuttanut liigassa 49 ottelussa puolustajan paikalta tehot 22+11.

Tommi Merton viime syksy meni täysin pipariksi, kesällä jalkoihin tulleiden veritulppien takia ja Merto pääsi harjoittelemaan täysipainoisesti vasta ennen joulua. Kuntoon päästyään Merto loisti runkosarjan lopussa ja etenkin karsintasarjassa Salbaa vastaan. Merto on pelannut salibandyliigaa nyt 98 ottelua, joissa on syntynyt tehot 63+62.

Joni Henttonen on noussut askel askeleelta peruspuolustajasta KrP:n ykkössentteriksi ja myös maajoukkuekuvioihin asti, pelaten syksyllä ensimmäisen maaottelunsa Suomi-Ruotsi maaottelussa. Henttonen on pelannut liigaa nousevalla käyrällä nyt 101 peliä, joissa on syntynyt tehot 38+42. Päättyneellä kaudella oma piste-ennätys ylittyi kevyesti Henttosen paukutettua tehot 18+12.

— Halusin ehdottomasti sitoutua pidempään sopimukseen, koska täällä on hyvä valmennus antanut mahdollisuuden kehittyä ja ison roolin sekä auttanut minua etenkin urheilijana eteenpäin, Henttonen kertoo

— Seurassa on nyt hyvä tekemisen meininki ja urheilullisuus on mennyt isoja askelia eteenpäin. Oma tavoite on vakiinnuttaa myös maajoukkuepaikka ja uskon, että olemalla tämän joukkueen johtavia pelaajia ja pelaamalla isossa roolissa on myös mahdollisuus onnistua ja saada maajoukkueessa uusia näyttöpaikkoja, Henttonen jatkaa.

Nokian KrP jatkaa parhaillaan joukkueen kasaamista ja kertoo lisää uutisia, kun niitä on kerrottavana. Joukkueen sopimustilanne näyttää hyvältä, sillä näiden kolmen lisäksi sopimuslistalta löytyy toistakymmentä sopimuspelaajaa, joiden sopimukset jatkuvat mukaanluettuna joukko nälkäisiä nuoria miehiä, ketkä tekivät sopimukset kuukausi takaperin.