18.03.2016

Runkosarjan viimeiseen otteluun ei KrP:läisillä ollut panosta ja Koovee olisi voitolla runkosarjan kakkonen.
Tämä näkyi pelin alkaessa sillä Koovee oli huomattavasti aktiivisempi ja menikin nopeasti jo 3-0 johtoon. Pienien virheiden kautta Koovee rokotti ja teki helpon näköisiä maaleja meidän verkkoon. Sami Savolainen avasi Näätien maalisarakkeen Anton Rothin syötöstä. Koovee kuittasi heti seuraavassa vaihdossa ja näissä 4-1 lukemissa mentiin myös erätauolle.
Erätauolla painottua 1vs1 tilanteiden voittamisia alkoi tulla reilusti enemmän toisessa erässä ja pelinhallinta sitä myöten kääntyi meille. Tosin vastustaja auttoi tätä ottamalla useita jäähyjä, valitettavasti vain 1 maali saatiin ylivoimalla aikaiseksi Miko Suomisen toimesta. Kooveen maalilla Sillanpää venyi lukuisiin unelmapelastuksiin. Toisella erätauolle lukemissa 4-2.
Kolmannessa erässä Koovee rankaisi kerran ylivoimalla. Tomas Estovirta vielä kavensi ottelun kahden maalin peliksi, mutta Koovee iske tyhjään maaliin viimeisen niitin.
Hauskaa oli ns paineetonkin peli, mutta nyt focus playoffeissa. Vastustajasta ei vielä tietoa, mutta se on joku kolmikosta Koovee, Tiikerit, Grifk. Vieraissa pelataan pitkäperjantaina ja kotiottelu on sunnuntaina 27.3.

Ottelun tilastot:
Sami Savolainen 1+1
Miko Suominen 1+0
Tomas Estovirta 1+0
Lauri Tynkkynen 0+1
Anton Roth 0+1
Teemu Viteli 12/16 20min
Leevi Kallio 6/6 20min
Aleksi Koivisto 8/9 20min

Ottelun Näädät:
3 näätää: Sami Savolainen (1+1)

2 näätää: Anton Roth

1 näätä: Lauri Tynkkynen