11.10.2017

KrP voitti edellisessä kotipelissä Salibandyliigan historian ensimmäisen runkosarjan rankkarikisan ja otti täyden pistepotin Espoon Oilersista loppuluvuin 5-4.  Ottelu oli alusta loppuun yleisölle poikkeuksellisen viihdyttävää seurattavaa.

Liiga jatkuu Raholassa torstaina kotiottelulla Hämeenlinnan Steelersiä vastaan.  Vieraiden alkukausi on ollut vaikea ja kolmessa edellisestä pelissä on tullut rumasti takkiin.  Steelers on nyt saanut harjoitella viikon kovaa ja playoffeihin ennakoitu joukkue tulee Nokialle varmaankin uudella ilmeellä.

Steelersillä on muutama sarjan kärkihyökkääjä, mutta joukkueen mielen-kiitoisin seurattava on Sveitsin Wileristä Suomeen paluun tehnyt Ville Lastikka. Hänen perässä oli lähes kaikki liiga-seurat, mutta Lastikka valitsi Steelersin, jossa oli pelannut ennen Sveitsiin siirtymistä. Lastikka pelasi aikanaan miesten maajoukkueessa ennen ensimmäistäkään liigapeliä.

Nokian KrP pääsee esittelemään ensimmäistä kertaa kotiyleisölle valmentaja Härmän vanavedessä MTeamistä tulleen Mikko Laakson, mikäli viimeisissä treeneissä ei tule jalan kanssa takapakkia.

Muuten KrP:n pelaajisto on pääosin terveenä ja Steelersistä lähdetään hakemaan voittoa parhaalla kokoon-panolla.

Nokian KrP haluaa uutta väkeä Raholaan ja siksi KrP kutsuu kaikki Salibandyliiton juniori-ikäiset lisenssi-pelaajat (1997 ja nuoremmat) seurasta riippumatta ilmaiseksi katsomaan Hämeen paikallisottelua Steelersiä vastaan.  Sisäänpääsyksi riittää, kun näyttää lipunmyynnissä lisenssikorttiasi mobiilisovelluksesta.