26.09.2017

Nokian KrP jatkaa salibandyliigaa kolmen kotiottelun putken avaavalla KrP-LASB -ottelulla torstaina 28.9 klo 18.30 Rahola-areenalla.
KrP:llä on alla kotivoitto jatkoajalla SPV:stä ja 7-4 tappio Indiansille Espoossa. LASB on avannut kauden selvällä tappiolla mestari-Classicille ja jalkapallonumeroin 1-0 otetulla voitolla nousijajoukkue SB Welhoista.

Joukkueet kohtasivat juuri kauden alla viimeisessä harjoitusottelussa Raholassa. Silloin LASB vei peliä ja nokialaiset saivat tehdä kovan työn varsinaisen peliajan tasapeliin 4-4. Jatkoajalla LASB korjasi sitten voiton tuosta pelistä.

Nokian valmennus pääsee valitsemaan pelaajat torstain peliin isosta materiaalista. Ainoastaan Mikko Laakso on rasitusvamman vuoksi vielä tauolla. Muuten kilpailu pelipaikasta ja -ajasta on kovaa, mikä tekee vaan hyvää joukkueen harjoittelulle.
”Hyvä valmistautuminen peliin, aktiivisuus ja pelirohkeus. Nuo puuttui Espoossa – SPV:tä vastaan nämä olivat kunnossa etenkin ensimmäisessä erässä”. Siinä valmentaja Jaakko Inhan teesit peliin ja jatkaa ”Me halutaan, että Raholasta ei kukaan hae mitään ilmaiseksi”.
Päävalmentaja Jarmo Härmä komppaa vierestä ”LASB piti ällistyttävästi nollan viime pelissä, joten kyllä veskarin työskentelyä pitää pystyä häiritsemään ja hyökkäysalueelle uskaltaa murtautua rohkeasti. Ja voittoon tarvitaan aina hyvä oma maalivahtipeli”.

KrP-ikonilla Henri Johanssonilla on peliuralta uskomattomat 799 tehopistettä. Johansson jäi Espoossa yllättäen nollatehoille, mutta torstaina on Raholassa lupa uskoa uuden sataluvun kääntyvän tehoihin. Sitä kannattaa tulla jännittämään.