27.08.2013

E02 Stars päätti 108 vuorokauden pelittömän jaksonsa torstaina 22.8. Raholassa harjoitusottelulla Steelers E02 Mustaa vastaan. Vastakkain ottelussa olivat viime kauden Sisä-Suomi + Länsirannikko ylialueellisen Eliitti-sarjan pronssi-mitalistit Hämeenlinnasta ja kotijoukkueen riveissä 12 pelaajaa, jotka saivat viime kaudella kaulaansa samaisen sarjan kulta-mitalit.

22.08.13 E02 Stars – Steelers E02 Musta 10 – 8 (4 – 0, 3 – 4, 3 – 4)

Käytössä oli poikkeuksellisesti 1½ tunnin salivuoro, joten 20 min. alkulämmöt päästiin ottamaan salissa lajin omaisina, eikä pallotuntumaa tarvinnut vasta pelin alettua alkaa etsimään.

Ensiviulua ottelussa soitti pitkään Stars, mutta 2.erän 6-0 tilanteessa viuluun tuli huomattavaakin epävireisyyttä ja tahtipuikkoa alkoi ottelussa heiluttamaan myös Steelers. Ottelun loppuaika maaleja syntyi vuorotahtiin ja kun tuo tahti oli Stars 1 – Steelers 2, niin ottelun lopputulokseksi muodostui melkoiset Hawaii-lukemat 10-8.

Hämeenlinnasta on toki se n. 1 tunnin ajomatka Tampereelle ja päinvastoin. Mutta, ei Steelers sitä arki-illasta huolimattakaan mitenkään ylivoimaisena esteenä pitänyt. Kutsu vastavierailulle esitettiin myös ja Stars tuleekin jossain kohtaa kauden aikana piipahtamaan harjoitusottelu-visiitillä Hämeenlinnassa.

26.08.13 E02 Stars – Koovee E02 Mustat 14 – 2 (1 – 2, 3 – 0, 10 – 0)

Starsin harjoitusottelut jatkuivat ylialueellisessa Eliitti-sarjassa viime kautensa sijoille 5.-8. päättäneen Koovee E02 Mustien isäntänä.

Koovee antoi heti alkuvihellyksestä lähtien itsestään todella pirteän ja yritteliään kuvan. Koovee veikin avauserän nimiinsä 1-2. Myös Stars sai kuitenkin 2.erän mittaan jollain tapaa pelijuonestaan kiinni ja päätöserä olikin sitten jo melkoista ilotulitusta. Rehellisyyden nimissä pitää kuitenkin todeta, että loppulukemat eivät tämänkään ottelun kohdalla kerro koko totuutta.

Nyt nähdyn perusteella sekä Steelersille että Kooveelle pystyy ennustamaan mainiota pelikautta 2013-2014. Molemmat ryhmät ovat urheilullisia, pystyvät kovaan vauhdinpitoon ja ratkaisu-halukkuutta löytyy useilta pelaajilta roppakaupalla.

Steelers- ja Koovee-ottelut toimivat Starsille valmistautumisena Turussa 31.8.-1.9. pelattavaan Mestareiden Cupiin, mistä 10:llä Stars-pelaajalla on puolustettavanaan viime vuodelta kulta-mitali.

Harjoituspeleissä Starsin esitys oli välillä melkoistakin vuoristorataa. Turussa onkin tarjolla useita uusia mahdollisuuksia jatkaa tasaisuuden etsimistä Starsin omiin otteisiin.

Starsin kanssa B-alkulohkossa Mestareiden Cupissa pelaavat ikäluokan Suomen yksi ehdottomista kärkijoukkueista Tapanilan Erä Sudet, SSBL:n Pohjanmaan mestari SB Vaasa, SSBL:n Savo-Karjala/Kaakkois-Suomi mestari SB Welhot Kuopiosta ja SBS Masku.