04.02.2013

D-00 Pojat: Voitto ja tappio kotiturnauksesta
D-00 Poikien eliittisarja jatkui lauantaina 2. helmikuuta pelatulla kotiturnauksella Raholassa. Isäntäjoukkue otti ensimmäisessä ottelussa 14-2 murskavoiton SBS Wirmosta ja kärsi niukan 2-3 tappion iltapelissä TPS Heatille. Tämä merkitsee sitä, että nyt ollaan tasaisen tiukassa eliittisarjassa kolmossijalla 12 pisteellä. Sarjajohtoaan vankistaneella SB Naantali T:llä on 18 ja toiseksi nousseella TPS:llä 14 pistettä. Ilves West on KrP:n kanssa tasapisteissä, mutta maalieron (80-38) turvin KrP on ylempänä. Sarja jatkuu vasta 10.3. Tenniskeskuksella Tampereella, jolloin vastaan saadaan Ilves ja LeKi.
Päivän ensimmäisessä pelissä SBS Wirmoa vastaan nähtiin taattua KrP-laatua kun pojat veivät peliä tutun vauhdikkaasti. Jalka nousi ja syöttöpeli kulki todella livakkaan tahtiin. Isäntäjoukkue heilutti tahtipuikkoa sellaista vauhtia, että ensimmäisessä erässä oli seitsemän minuutin sisään taululla jo 4 -0. Se oli vastustajalle aikalisän paikka, mutta sama ilotulitus jatkui erän loppuun saakka. Taukolukema 7-0. Toisen erän alku oli lähinnä pelailua, ja vastustaja jaksoi sitkeästi yrittää – onnistuikin, kun pääsi rokottamaan meidän virheestä. Kavennus kuitattiin kuitenkin nopeasti ja erän loppuun nähtiin vielä pari hienoa osumaa. Taukolukema 11 -1. Kolmannen erän alussa kaveri onnistui toisen kerran, mutta kun meidän pelurit heiluttivat vastustajan verkkoa vielä kahdesti, peli vihellettiin jälleen kerran poikki maalieron takia: lopputulos 14 -2 ja kaksi pistettä. Ottelussa onnistuttiin maalinteossa todella laajalla rintamalla: Jere ja Miko 3 osumaa, Elias ja Sami 2, Tuomas, Eero, Anton ja Roope yksi.
Lauantain toiseen peliin päästiin vasta iltakuudelta ja pitkä tauko pelien välissä ei ole koskaan sopinut meidän joukkueelle. TPS näytti lähtevän peliin selkeällä systeemillä: tila pois meidän syötöiltä ja erittäin tiivis karvaus ja kova vauhti. Peli kulki kovaa päästä päähän kymmenen minuuttia, kunnes kaveri onnistui toimittamaan pallon melko helpon näköisesti meidän verkkoon. Lukemissa 0 – 1 mentiin ensimmäiselle erätauolle. Toinen erä alkoi yhtä vaikeasti ja kun pelikello näytti seitsemää minuuttia, taululla jo 0 – 2 vastustajalle. Mailan puristus alkoi hieman jo näkyä, mutta työmaali saatiin kuitenkin noin minuutin kuluttua, kun Lare sai loistopaikan ja nosti pallon vastustajan hyvän maalivahdin taakse. Kavennus nosti pelivirettä ja toi meidät mukaan peliin. Taukolukema 1 -2. Kolmannessa erässä raadanta jatkui ja mailahäirintä oli melkoista molemmilla joukkueilla. Työ palkittiin kuitenkin sitten neljän minuutin kohdalla, kun Miko onnistui tasoittamaan pelin. TPS otti aikalisän ajassa 11:35 ja kun peli lähti käyntiin sen jälkeen, jätettiin liikaa tilaa kaverille ja sitähän he osasivat käyttää: 2 – 3. Pelin loppu oli melko rikkonaista ja tunteikasta – aika loppui kesken ja karvas tappio oli tosiasia.