09.01.2012

Jos joskus kaikki voi mennä pieleen, niin näin kävi maanantai-illan paikallispelissä Classicia vastaan KrP:n osalta. Peli oli alkuvihellyksestä asti alistunutta ja pelokasta, kun vielä KrP:n maalivahdeille sattui sysimusta ilta niin lukemat 6-16 jopa hieman mairittelevat KrP:ta. Onneksi Classic alkoi hakemaan hienoa ja leikkivät kesyjen KrP pelaajien kanssa kaksi viimeistä erää eikä tuon rumempaa selkäsaunaa lopulta tullut.

KrP:n otteet joulutauon jälkeen ovat romahtaneet täysin pelillisesti hyvän ja nousujohteisen syyskauden jälkeen. Tapanilan Erää vastaan ennen vuodenvaihdetta pelatussa pelissä pallollinen peli vielä toimi, mutta oma ylimielisyys ja puolustuspelin laiminlyönti maksoi silloin voiton. Perjantaisessa pelissä Loviisassa saatiin tilanteita, mutta jo silloin sysimusta toinen erä antoi viitteitä mitä pahimmillaan on tulossa ja tänään tuota sysimustaa oli oikeastaan koko pelin ajan, vaikka numerollisesti KrP pääsikin peliin mukaan täyssynkän (2-9) ensierän jälkeen. Syitä äkilliseen romahdukseen on varmasti useitakin, mutta suurin syy löytyy varmasti henkisistä asioista, kun pää menee jumiin ei toimi jalatkaan ja pelistä tulee maanantai-illan kaltaista surunäytöstä. Jos jotain positiivista etsii, niin tuosta ei enää oikein huonommaksi voi peli mennä, tällähetkellä jopa kahden perättäisen syötön saaminen omille tuntuu lähes ylivoimaiselta tehtävältä, puhumattakaan irtopallon voittamisesta tai laukauksien peittämisestä. Kun vielä vastustajana on sarjan taitavin ja hyökkäysvoimaisin joukkue hyvällä asenteella, niin jälki on rumaa. Kaikki kunnia Classicille, joka teki KrP:stä C-junioritason joukkueen tänään. Kaikki kolme Classic ketjua saivat paineen KrP alueelle ja alistunut KrP lauma odotti 0-3 tilanteen jälkeen vain loppusummerin sointia. Classin yksilöistä voi mainita esimerkiksi puolustajina pelanneet Mikko Leikkasen ja Asser Jääskeläisen, jotka jo ensimmäisessä erässä niittasivat pallon yhteensä viisi kertaa KrP verkkoon.

KrP:n pelit jatkuvat sunnuntaina Porissa, sarjan toiseksi viimeisenä majailevaa FBT Poria vastaan. Fakta on, että maanantaisella esityksellä ei KrP:llä ole mitään jakoa taistella pisteistä. Nyt jokaisen täytyy kaivaa luotto omiin kykyihin ja muistilokeroihin kuukausi takaperin pelatut hyvät ottelut, joissa pelirohkeus ja voitontahto olivat korkeaa luokkaa. Taidot tai nopeus ei ole kuukaudessa mihinkään kadonnut, mutta se pitää vaan saada uudestaan esiin.