15.03.2011

Classic antoi myrskyvaroituksen kaikille pudotuspelijoukkueille maanantai-illan esityksellään. Classicin peli-ilme oli jotain aivan muuta kuin aikaisempina keväinä on totuttu näkemään. Hyvän, luovan ja alati vaarallisen hyökkäyspelin rinnalla on nyt todella uhrautuva ja yhtenäinen puolustuspeli sekä silminnähden parempi fyysinen kunto ja pelitapa. KrP:n pelaajat näyttivät aika-ajoin pikkupojilta isompien ja huomattavasti fyysisemmin ja miehekkäämmin pelaavien Classic pelureiden rinnalla. Ottelun tasoeroa voi lopulta kutsua melkein isät vs pojat mittelöksi, ainoastaan KrP:n ”tähtien” kentällinen Johansson-Hynynen-Nyman sai luotua edes jonkunlaista painetta Classicille sekä jäi jopa plussalle omassa pelissään, mutta tuo ei paljon isossa kuvassa auta jos muut kunnioittavat aivan liikaa nimekkäämpää ja kokeneempaa vastustajaa.

Jos Classic jatkaa maanantaisella peli-ilmeellä keskiviikon kolmannessa osassa, niin vain ihme voi tuoda vielä lisäpelejä KrP:lle tuon jälkeen. Muutenkin tietysti iso vuori on noustavana mikäli tästä sarjasta vielä jatkoon mielitään.

KrP päävalmentaja Mika Myllyniemen kommentit pelistä:

Tietysti turha tässä paljon selitellä kun lukemat ovat tuollaiset, mutta kyllähän jokainen näkee että taktisesti, teknisesti, fyysisesti ja myös valmennuksellisesti Classic on vain meitä tällä hetkellä edellä, joten vaikea on heitä edes haastaa todelliseen taisteluun.

Alut ovat olleet meillä todella tuskaisia jo molemmissa peleissä ja niihin nämä ovat heti ratkenneet ja se pienikin usko karissut pelaajilta voittoon. Tänäänkin kaksi halpaa maalia kolmosketjua vastaan heti alussa ja 5 minuutin jäähyn aikana vielä lisää. Liian paljon annetaan etumatkaa jo itse.

Puolivälieräsarja jatkuu keskiviikkona Tampere Areenalla Classicin kotiottelulla kello 18.30. Tuolloin selviää alkaako silloin KrP:llä kesäloma vai päästäänkö kautta jatkamaan vielä. Mahdollinen 4.puolivälierä pelataan heti perjantaina Raholassa.