20.02.2012

KrP C97 pojat päättivät ylemmän loppusarjan tappioitta Laukaassa pelatussa turnauksessa, KrP- PirPi 5-1 ja KrP – SC Läsimäki 9-2 ja ottivat kirkkaasti Sisä-Suomen mestaruuden.

KrP C97 pojat Sisä-Suomen mestaruuteen ja matka jatkuu ylialueelliseen playoff -karsintaan. Viimeinen ylemmänloppusarjan turnaus käytiin Laukaassa, jossa olikin erinomaiset puitteet päättää jatkosarja ja päätettiinkin komeasti Sisä-Suomen mestaruuteen!

Tavoitehan loppusarjaan lähdettäessä oli sijoittuminen 3 parhaan joukkoon ja pääsy ylialueelliseen playoff -karsintaan, mutta jatkosarjan 1 sekä tapa, jolla pelaajat sen ottivat, oli jotain mitä ei ollut voinut kuvitellakaan, kun jatkosarja pyörähti käyntiin marraskuun lopulla.

C97 pojat pelasivat 14 ylemmänloppusarjan ottelua voittaen niistä 13 ja vain 1 päättyi tasan. Päästettyjä maaleja 14 ottelussa tuli vain 26! Huh huh.

KrP -97 pojat jatkavat 11.03.2012 pelattavaan ylialueelliseen playoff -karsintaan Kaukajärvelle, jossa pelataan pelit jatkoon pääsystä. Ensimmäiseksi vastukseksi KrP -97 saa vastaansa Länsirannikon alemmanjatkosarjan 1:n.