20.02.2012

Nokian KrP:n haaveet pudotuspelipaikasta eivät ainakaan helpottuneet eilisen Josba ottelun jälkeen. Alun ja lopun erinomaisesti taistellut kotijoukkue lamaantui puoleksi peliksi ottelun keskivaiheilla Josban kirittyä KrP:n 2-0 johdon tasoihin. Tuon alivoimalla syntyneen tasoitusmaalin jälkeen pelaajiin iski jonkunnäköinen takalukko eikä rohkeutta ja rentoutta saatu millään esiin ennen kolmatta erää. Kolmannessa erässä KrP tuli vielä taisteluun mukaan ottelun voitosta mutta tälläkertaa aika loppui kesken. KrP:n ongelmana oikeastaan koko kauden ollut 60 minuutin suorittaminen pätki jälleen eilenkin. Lisäksi muutamalla pelaajalla tuntuu olevan jo gorilla niskassa maalittomuudesta, sen näkee katsomon ylimmille penkkiriveille asti.

KrP:n isoin ongelma eilen oli jälleen tehottomuus omissa maalipaikoissa, laukausten ollessa kotijoukkueelle 52-25 pelin tulos pitäisi olla joku muu kuin 5-6, mutta ykköskentän takaa ei tunnu löytyvän maalintekijöitä, vaikka eilenkin paikkoja sai luotua kaikki kolme ketjua. Muunmuassa yli 300 maalia liigassa paukutellut Sami Nyman olisi alkukauden itseluottamuksella nakuttanut vähintään hattutempun eilisistä paikoistaan mutta juuri nyt maalinteko tuntuu vaikealta.

Pudotuspelipaikkakin on edelleen täysin mahdollinen, se vaatisi vain pikaista palaamista voittojen tielle. Häviämällä loput ottelut KrP:tä odottaa karsintasarja, joten ainakin tänä vuonna KrP:n peleissä riittää panosta loppuunasti. Voittosaraketta on mahdollista kaunistaa heti tänään maanantaina liigajumbo M-Teamia vastaan Raholassa. M-Team otti eilen komean vierasvoiton Happeen vieraana ja kuten tavallista loppukaudella sarjan tyvipään joukkueet taistelevat isolla sydämellä ja ovat hankalia vastustajia kaikille liigajoukkueille. Luvassa onkin varmasti hyvin samankaltainen ottelu kuin Josbaa vastaan, nyt täytyy omatkin maalipaikat käyttää tehokkaammin hyväksi.