21.02.2012

Ilves West– Nokian KrP 3 – 3

Vajaalla miehistöllä pelipäivään lähtenyt hieman unisen tahmea ryhmä koki aamupelissä välittömän shokkiherätyksen, kun vastustaja oli hereillä ja napautti maalin heti ensimmäisestä vedosta ajassa 0:33. Lisää kylmää vettä niskaan saatiin kolmen minuutin kohdalla, kun kaveri osui toisenkin kerran: 2-0. Tästä alkoi työnteko, joka tuottikin tuloksen kun Lare kavensi numeroiksi 2-1 ajassa 5:47. Maali lämmitti hitaasti käynnistyneet koneet ja peliin löytyi vauhtia ja tahtoa. Peliä alettiin vääntää meidän hallintaan, mutta toistakin erää saatiin jauhaa yli puolen välin ennen kuin saatiin pöytäkirjamerkintä: maalintekijä jäähyaitioon (ensimmäistä kertaa muuten koko peliuralla!). Rangaistus kestettiin pelaamalla hyvää alivoimaa, jota olikin juuri treeneissä harjoiteltu. Erän lopulla raadanta palkittiin, kun Jere pääsi kuittaamaan pelin tasoihin. Kolmaskin erä alkoi vauhdikkaasti ja tilanteita nähtiin paljon. Tahti kiihtyi ja otteet kovenivat. Meidän yv-peli toimi tänään, kun Jere pääsi paraatipaikalta lataamaan johtomaalin 2-3. Johto kuitenkin menetettiin pienen nukahduksen seurauksena, kun kaveri tasoitti viime minuutilla. Hieno ja tasainen peli, paljon vauhtia ja runsaasti tilanteita.

Nokian KrP – RoPo Red 20 – 0

Päivän toiseen peliin lähdettiin rennommalla asenteella ja pelivire oli kohdallaan jo alusta lähtien. Maali-iloittelun aloitti Jere, 1-0 jo ennen kuin ensimmäinen minuutti oli täynnä. Seuraava onnistuja oli Sami, tyylikäs maali syöttöpelin tuloksena. Sitten oli vuorossa Tuomas, komea läpiajo ja tarkka sijoitus, 3-0. Tulitus jatkui ja erätauolle mentäessä taululla komeili 9-0. Onnistujat Jutta, Sami, Tuomas, Eemeli, Jere ja Krisu. Toisessa erässä maaleja ladottiin seitsemän, joista mainittakoon Eeron maali – kuparinen rikki meidän joukkueessa! Kolmanteen erään ehdittiin taiteilla vielä viisi osumaa ennen kuin tuomarin pilli puhalsi pelin päättyneeksi, kun tilanne oli 20-0. Mainittakoon, että tässä pelissä jokainen kenttäpelaaja teki maalin (Jutta, Tuomas, Jere ja Sami hattutemput) ja maalilla Allu pelasi nollapelin. Koko joukkueelta suvereeni esitys.