12.01.2015

Joulutauon jälkeen bussin keula suunnattiin jo kolmannen kerran peräkkäin pelireissuun kohti Turkua. Lomalla ei paljon treenitaukoa pidetty, mutta pitkä tauko peleistä näkyi selkeästi joukkueen otteissa molemmissa otteluissa. Valmentaja Henri Mattila kiteytti päivän osuvasti: ”Hitaasti käynnistyi poikien koneet joulutauon ja kinkun jälkeen. Ekasta pelistä rutiinilla vuotta nuoremmasta Oilersista 8-1 (1-0, 2-0, 5-1) voitto. Toinen peli Tapanilan Erää päättyi 3-3 (0-3, 3-0, 0-0) tasapeliin. Paljon virheitä tehtiin ja varsinkin Erä rankaisi ylivoimahyökkäyksistä. Plussana turnauksesta kuitenkin elintärkeät 3 pistettä sekä jälkimmäisen pelin toinen erä.”

Ensimmäisessä pelissä maaleja tehtiin lopulta leveällä rintamalla, Eemeli ja Eero kaksi maalia mieheen. Myös Leevi hoiti tonttinsa mallikkaasti maalilla. Tarkka tuomarilinja piti pelin kuitenkin melko lailla vaisuna. Vasta kolmannessa erässä tekeminen lähti kulkemaan lähes normaaliin tahtiin. Toisesta pelistä oli sitten muodostua melkoinen mahalasku, kun kaveri kuittasi ensimmäisen erän itselleen 0–3 lukemin. Toisessa erässä saatiin juonesta kiinni ja noustiin tasoihin, tehomiehenä Krisu kahdella osumalla. Kolmas erä jäikin sitten maalittomaksi… vaikka yksi osuma tehtiinkin, mutta tuomarit eivät nähneet kun pallo kävi maalissa ja niin pisteet tasattiin. Kolmas sija sarjassa säilyi kun SPV:n päivän saldo oli kaksi pistettä. Seuraavaksi matkataan lakeuksille Nurmoon 24.1. ja vastaan saadaan viime kerralla meiltä pisteet vienyt SB Vaasa ja vielä kerran Oilers NG.

Päävalmentaja Mika Mattilan kommentit pelien jälkeen: Peräänkuulutin useaan kertaan joukkueelta huolellisuutta ja tarkkuutta. Puristusta rutkasti, mutta se rento tekemisen meininki oli jäänyt joulupöytään… Tästä kaivetaan taas tuttu maximum attack esiin reenisaleilla ja kohti seuraavia pelejä !!!