05.02.2013

Nokian KrP:n kausi jatkui kotiturnauksessa Raholassa. Avausottelussa vastaan asettui Hirvensalon Heitto, jonka KrP oli aiemmin voittanut lukemin 9-6. Nokialaisten maalilla aloitti nyt Ville Lehdonmäki. KrP avasi ottelun maalinteon jo toisella peliminuutilla, kun Henri Mattila onnistui Justus Järventauksen esityöstä. HirvHe tuli kuitenkin nopeasti tasoihin, mutta yhtä nopeasti Johannes Jokinen vei KrP:n taas johtoon Niko Nurmisen esityöstä, mutta Olli Rastaan saadessa syöttöpisteen. Erän loppupuolella HirvHe pääsi taas tasoittamaan. Loppuerään KrP sai vielä ylivoiman, muttei onnistunut tätä hyödyntämään. Toisessa erässä ei pitkään tapahtunut juuri mitään, kunnes KrP:lle tarjottiin taas ylivoimaa. Nyt ei kauaa mennyt kun Järventaus pelasi takatolpalle Markus Mattilalle paikan, joka nosti pallon maalin kattoon. Alle minuutti tästä ja tuomarit tarjosivat kunnon härdellin. HirvHelle vihellettiin virheellisesti rangaistuslaukaus ja samassa ajassa KrP:n kapteeni Anton Aaltonen sai protestoinnista kaksiminuuttisen. HirvHen pelaaja ei onnistunut laukomaan palloa ohi maalille tulleen Jan Joensivun, joten tilanteessa rikkonut Rastas joutui myös jäähylle ja HirvHe sai kahden miehen ylivoiman. Ylivoiman aikana HirvHen pelaaja sai seuraavaksi helpon jäähyn ja peli jatkui heidän 4-3 ylivoimana. Heti KrP:n jäähyjen päätyttyä jäähyltä tullut Aaltonen syötti ja Jokinen laukoi KrP:n kahden maalin johtoon. Kolmannessa erässä ensimmäinen tilastomerkintä lopu erän lopulla, kun Aaltonen lisäsi KrP:n johtoa H.Mattilan syötöstä. HirvHe sai lopussa hyvän pyörityksen nokialaisten maalille, onnistuen kavennuksessa, mutta ottelu kuitenkin päättyi KrP:n voittoon numeroin 5-3.

Toisessa ottelussa vastaan asettuikin turkulainen Sheriffs. Tasaisessa ja hyvätasoisessa ottelussa joukkueet osuivat lähes vuorotellen, vastustajan tehden muutaman enemmän. KrP:ltä osui kahdesti Johannes Jokinen, Henri Mattila ja Jussi Mustalahti. KrP:n maalilla torjui Jan Joensivu. Ottelu päättyi lopulta turkulaisille numeroin 6-9 ja KrP menetti tärkeät pisteet.

Sarjan viimeiset kaksi peliä pelataan helmikuun 24. päivä Riihimäellä. KrP kohtaa tällöin paikallisen SC TOP:n sekä jyväskyläläisen Duxin. KrP:llä on mahdollisuudet lohkon kolmanteen sijaan, eli jatkopaikkaan, voittamalla molemmat pelit ja saaden apua muilta toissa peleissä.