07.05.2024

Nokian KrP ja joukkueen monivuotinen luottohyökkääjä, kapteeninakin toiminut Vili Liponen on solminut joukkueen kanssa kauden mittaisen jatkosopimuksen. Viimekausina pitkälti loukkaantuneiden listalla ollut Liponen palasi kesken viimekauden tositoimiin esiintyen otteluissa äärimmäisen vakuuttavasti ja monipuolisesti, iskien 19 runkosarjaotteluun 9+7 pisteet, sekä 13 pudotuspeliotteluun 7+2. Koko urallaan Happee-kasvatti on pelannut 180 runkosarjan ottelua tehoin 58+68=126, ja 71 pudotuspeliä tehoin 11+6=17. Mitaleita matkan varrella KrP:n ja Happeen paidassa on matkaan tarttunut 4 hopean ja 3 pronssin verran.

Liponen tuo KrP:n kokoonpanoon erinomaista monipuolisuutta, sekä kokemusta. Vasempana laitahyökkääjänä useiten tutuksi tullut rightin puolelta laukova hyökkääjä on urallaan pelannut myös niin keskushyökkääjänä kuin puolustajanakin, niin yli- kuin alivoimallakin. Erityisesti läheltä maalia Liponen on myös erinomainen viimeistelijä, mutta kykenee myös luomaan tilanteita ketjutovereilleen. Liponen myös usein toimii kentällisensä tasapainottavana pelaajana, hoitaen leiviskänsä erinomaisesti kumpaankin suuntaan.

Liponen kommentoi itse jatkoaan näin: ”Loistavat fiilikset nyt kun päätös jatkosta on tehty. Selvää oli, että jos peliuraa vielä on jäljellä niin jatkuu se täällä. Vielä on semmoinen olo, että pelaaminen tuntuu edelleen kivalta, ja että jotain annettavaa vielä joukkueellekin löytyy. Tietysti haikein mielin Raholasta kesän jälkeen poistutaan, mutta on jo korkea aika viedä joukkue sen kotikaupunkiin ja odotan sitä erittäin kovalla innolla. Henkilökohtaisena tavoitteena tulevalle kaudella on nauttia edelleen joukkueurheilun tuomista tunteista ja pysyä mahdollisimman ehjänä. Joukkueen tavoitteet ei aiemmasta edelleenkään poikkea, eli kaikkia kilpailuja mihin osallistutaan, ollaan lähdössä voittamaan. Näätäfaneille toivotan mitä mahtavinta kesän aikaa ja toivottavasti nähdään sankoin joukoin halleilla kun tuleva kausi starttaa!”.