14.01.2009

Nokian KrP – Trackers 10-3 (0-3,0-4,3-3)

Jo pelin alussa aisti KrP pelaajien ajatusten olevan aivan jossain muualla kuin Tampere Areenan ykköskentällä, niin hengetöntä ja mielikuvituksetonta valkopaitojen peli oli.

Ensimmäisessä erässä Trackers teki maalinsa näyttävien vastaiskujen päätteeksi, etenkin Jussi Korhosen maalia edeltäneet syötöt puhkoivat täysin KrP viisikon.

Toisen erän alussa KrP pääsi hieman peliin mukaan ja sillä olikin muutamat loistavat paikat tulla peliin mukaan (mm. Jan Lehmussolan läpiajo).

Mutta kuten pallopeleissä on usein tapana, jos et käytä omia paikkojasi niin kaveri kyllä tekee, näin kävi tänäänkin. Trackers pääsi lukuisia kertoja ylivoimahyökkäyksiin sekä pyöritti luvattoman helposti muutaman kerran koko KrP pakan pyörryksiin. Mika Savolainen oli elementissään saadessaan aikaa ja tilaa käyttää maagista pelisilmäänsä, joista joukkuekaverit pääsivätkin lapioimaan pari maalia käytännössä tyhjiin. Toiselle erätauolle mentiinkin lohduttomissa 7-0 tappiolukemissa.

Kolmas erä oli melkoista hawaijipalloa päästä päähän, jossa kummallakin joukkueella oli paikat useaan lisämaaliinkin. Päivän ainoa KrP aiheinen positiivinen asia nähtiin ajassa 58.49, kun vasta 17-vuotias Visa Rikala laukoi yläriman kautta uransa ensimmäisen liigamaalin vasta toisessa liigavaihdossaan.

Kaikkiaan Trackers ansaitsi 10-3 voittonsa täysin ja piti välillä jopa pilkkanaan KrP:n hengetöntä joukkuetta.