25.01.2015

Nokian KrP jatkaa taistelua salibandyliigan kevään play off –paikoista maanantaina, kun Raholaan saapuu vieraaksi Tapanilan Erä. Kotijoukkue on keskellä todellista otteluruuhkaa, sillä viime perjantaina Näädät kohtasivat Oilersin ja maanantain ottelun jälkeen pelit jatkuvat heti perjantaina 30.1. Joensuussa Josbaa vastaan. Erän syyskausi oli ennakkoasetelmiin nähden pettymys. Viime kauden play off –joukkue ei onnistunut keräämään pisteitä odotettuun tahtiin. Tämän vuoden puolella vierasjoukkueen otteet ovat kuitenkin piristyneet, ja joukkue onkin noussut pudotuspeliviivan yläpuolelle.

Viime perjantain vierailu Espooseen ei kartuttanut Näätälauman pistepussia. Kotijoukkue karkasi jo avauserässä viiden maalin johtoon, ja kruisaili lopulta 11 – 4 voittoon. Positiivista Näätien kannalta oli Niklas Pasasen ensimmäiset vaihdot Salibandyliigassa, sekä Janne Suoniemen paluu pelikentille yli vuoden tauon jälkeen.

Näätien riveistä puuttuu ainakin KOOVEE-ottelussa pallon silmäänsä saanut Tommi Merto. Merton poisjäänti oli kova kolaus, sillä mies oli löytänyt syksyn aikana todella kovan vireen. Henri Johanssonin selkävaivat alkavat kuitenkin jo olla takanapäin. Myös toissa viikolla sairastellut Milan Garcar lähestyy jälleen huippukuntoa. KrP:llä on tällä hetkellä muutama piste matkaa play off –viivaan, mutta sijalla kahdeksan olevalla Erällä on enemmän pelejä pelattuna.

Näädillä on loistava sauma saavuttaa play off –paikkaa tiiviissä tahdissa. Myös Erä kampailee kynsin hampain paikasta pudotuspeleihin. Kyseessä onkin ns. neljän pisteen peli molemmille joukkueille. Näädillä riittänee panosta otteluissa runkosarjan loppuun asti, joten jälleen olisi suotavaa saapua runsain joukoin paikan päälle kannustamaan ja nauttimaan huippusalibandysta.