01.12.2011

Aito Säästöpankki ja Punamusta tarjoavat maanantaina salibandyliigaa ilmaiseksi

Nousukuntoinen KrP ja alavireisen syksyn pelannut NST kohtaavat salibandyliigan ottelussa maanantaina 5.12 kello 18.30 Raholassa. Aito Säästöpankki ja Punamusta tarjoavat ottelun ilmaiseksi kaikille, mitään lippuja ei tarvitse lunastaa, riittää kun tulet paikalle.

Nokian KrP:n viime pelit ovat puhaltaneet KrP miehistön todelliseen myötätuuleen. Viimeisten kolmen ottelun maaliero 36-21 kolmella voitolla kertoo ainakin sen, että KrP:n pelit ovat tällähetkellä todella viihdyttäviä ja alkusyksyllä vaivannut krooninen tehottomuus on ainakin hetkellisesti vain kaukainen muisto. Tahtipuikkoa on heiluttanut maajoukkuehyökkääjä Henri Johansson, joka on koonnut kolmeen otteluun 13+5 tehopistettä, kuuden pisteen keskiarvolla pelaavia ei varmasti montaa löydy vaikka tarkastelisi kaikkien maiden, kaikkien palloilulajien pääsarjojen pistepörssejä läpi, siinä määrin ainutlaatuinen saldo on. Viime ottelussa syntyi tehot 4+5 ja paikkoja olisi ollut vaikka tuplata tuo saldo. Vaikka Johansson kerääkin tehoillaan suurimman huomion, niin ilman toimivaa ketjua ja pelitapaa ei kovinkaan pelimies tee pisteitä. Ketjun puolustajat, puolustajien pistepörssiä johtava Matti Koskela ja Hämeenlinnan pikajuna Janne Salonen ovat todella kovassa vireessä juuri nyt. Ketjua täydentävien älypelaaja Benjamin Reusserin ja nuoren väkkärämäisen Visa Rikalankaan panosta ei sovi vähätellä viime aikojen tehoiltoina. Koko KrP:n joukkueen pelitapaa on saatu nopeutettua ja aktivoitua, jolloin myös paikkoja syntyy eritahtiin.

NST:n kausi on ollut tukkoinen, ennakkoon NST:tä veikkailtiin jopa taisteluun pudotuspelipaikoista heidän saatuaan hyviä paluumuuttajia Lappeenrantaan. Neljä sarjapistettä ja sarjan toiseksi viimeinen sija ei varmasti ole sitä, mitä on haettu. Nousukunnosta löytyy kuitenkin merkkejä, sillä edellisessä pelissä kaatui Loviisan Tor vieraskentällä 5-4 lukemin, joten maanantaina Raholaan saapuu varmasti nälkäinen vierasjoukkue.

Seuraa heitä:

Nokian KrP: Henri Johansson

Uskomattomassa pisteputkessa oleva Johansson johtaa suvereenisti liigan pistepörssiä, jatkuuko vire vieläkin?

NST: Janne Louhelainen

Juniorina oli yksi kaikkien aikojen suurimmista salibandylupauksista. Tehoilee vieläkin, mutta pitäisi pystyä olemaan johtavampi pelaaja joukkueelleen. Plusmiinustilaston -10 karmea lukema ykköskentän miehelle.

Nokian KrP –NST maanantaina 5.12.2011 kello 18.30 Rahola Areena

Otteluun ilmainen sisäänpääsy!