17.09.2015

Näin se aika menee nopeasti ja tulevana viikonloppuna alkaa jälleen salibandyliiga kauden 2015-16 osalta. Vaihteleva viime kausi päättyi lopulta onnellisiin tunnelmiin, Näätien voitettua ratkaisevassa playout-ottelussa TPS:n lukemin 4-3 ja säilyttäen suoran sarjapaikan.

Viime kaudella KrP:n pistelaariin tarttui sarjassa 15 pistettä, kuuden voiton ja 3 tasapelin myötä. Tuota tilastoa lähdetään parantamaan heti sunnuntaina Viikinkien vieraana Helsingissä, josta viime keväänä haettiin sensaantiomainen voitto varamiehisellä joukkueella.

Preseason kaudella peli on vielä hieman hakenut uomiaan ja muutaman hyvää peliesityksen (Koovee,NST) vastapainoksi on tullut myös surkeita peliesityksiä, kuten Helsingissä Powerade turnauksessa, jossa ei pystytty yhteenkään ehjään 60 minuuttiseen.

Yksilöistä vahvan harjoituskauden ovat pelanneet etenkin keskushyökkääjä Ossi Ojala, Happeesta siirtynyt puolustaja Lauri Lavonen, pitkästä polvivammasta toipunut Jare Koskela, Classicin A-junnuista siirtynyt Kalle Koivunen sekä seuran oma timantti 99-syntynyt Toni Jaakkola, jonka pelikunto kauden avaukseen on tosin vielä auki pienen jalkavamman takia.

Sarjakausi alkaa siis Näätien osalta sunnuntaina klo 16 Pasilan urheilutalolla lähes kovimmalla mahdollisella testillä Viikinkien vieraana. Tähän otteluun on kuitenkin lääkkeitä juonittu jo toistaviikkoa, joten Näätälauma on varmasti valmis, kun pallo keskelle asetetaan. Kokoonpanosta puuttuu varmuudella vanhoista rötöksistään pelikieltoa kärsivä Tuomas Savukoski sekä veritulpan jalkaansa kesällä saanut Tommi Merto sekä keväällä leikattua polvea vielä paranteleva Risto Harjula. Lisäksi Tomi Kolkkasen ja Jaakkolan tilanne on vielä epävarma viikonlopun suhteen.

Tämäkin ottelu on nähtävissä Elisa Viihteellä kaapeli- ja antennitalouksissa sekä Fanseatin nettipalvelussa! Tästä linkistä pääset syksyn otteluohjelmaan, johon merkitty myös nettipelit.

Näätien kotipelit starttaavat puolestaan tiistaina 29.9 kello 18.30 tutussa Rahola Areenan pyhätössä paikallisottelulla Kooveeta vastaan. Tuosta pelistä ennakkoa vielä lähempänä, mutta merkatkaa nyt jo kalenteriin ja saapukaa koko perheen voimin katsomaan laadukasta ja vauhdikasta liigasalibandya!