14.11.2014

Nokian KrP kohtaa lauantai-illan kotiottelussa SPV:n Seinäjoelta. Ottelu huipentaa lauantaina Raholassa järjestettävän Näätäpäivä-tapahtuman. Kotijoukkue lähtee otteluun todella tiiviissä pelitahdissa, sillä SPV –peli on jo joukkueen neljäs viikon sisään. Viime lauantaina Näädät hävisivät niukasti Happeelle vieraissa. Maanantain cup-otteluun jouduttiin varamiehisenä, ja tuloksena oli kirvelevä jatkoaikatappio. Ennen lauantain ottelua Näädät kohtasivat vielä torstaina sarjanousija SalBan vieraissa.

Torstain vierasottelu SalBaa vastaan päättyi jatkoajan jälkeen 4 – 4 tasatuloksen, joten pisteet jaettiin. Isännät aloittivat terävästi ja karkasivat jo 3 – 1 johtoon ennen kuin Näädät saivat kunnolla juonesta kiinni. Toinen erä oli vierasjoukkueen ja viimeiseen erään lähdettiin KrP:n 4 – 3 johdossa. Kolmannen erän ainoan maalin teki SalBa ja kun jatkoaikakaan ei tarjonnut lisäosumia, molempien pistetili karttui yhdellä pisteellä. KrP joutui tappamaan ottelussa monta jäähyä, mutta isäntien ylivoima ei Näätien onneksi ollut terävimmillään.

Lauantaina Näätien on pysyttävä pois jäähyboksista, sillä vastassa on mm. Sami Kosken ja Mikko Kohosen kaltaisia kavereita, jotka rokottavat yv:llä kovalla prosentilla. SPV on muutenkin ollut perinteisesti KrP:lle erittäin hankala vastus, ja lauantaina tarvitaankin koko Näätälaumalta Oilers –pelin tasoista viisikkopeliä, jotta pisteet jäisivät Raholaan.

Vierasjoukkue SPV on aloittanut kautensa vahvasti. Yhdeksästä ensimmäisestä ottelustaan Peliveljet ovat voittaneet kahdeksan ja ovat 16 pisteellä sarjassa tällä hetkellä toisena. Näädät ovat ennen lauantain ottelua sarjassa yhdeksäntenä. Viime viikon huilannut Morics Krumins on palaamassa kuntoon. Jo Happee –ottelussa valmennus oli kokeillut uusia ketjukoostumuksia; Joni Henttonen ykkösen keskellä ja Johannes Jokinen kakkosen laidalla. Onkin mielenkiintoista nähdä, millaisin ketjuin Näädät lähtevät Peliveljiä kaatamaan.

Raholassa on lauantain Näätäpäivän myötä tarjolla ohjelmaa koko päiväksi. Paikan päällä voit käydä mm. kokeilemassa vetoa laukaisututkaan tai seuraamassa huippujunnusäbää, kun Nokian KrP:n 00-syntyneet juniorit pelaavat C2SM-ottelun Näätäluolassa. Tervetuloa tutustumaan Näätäpäivän tunnelmaan ja kannustamaan sekä junnut, että edustus voittoihin.

Nokina KrP – SPV 15.11.

Raholan lk 18:30

Lippujen hinnat:

Aikuiset: 10€

Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät: 7€

Lapset(7 – 15v.): 5€

Alle kouluikäiset sisään ilmaiseksi. Jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy.

Ottelu on osa Näätäpäivä-tapahtumaa. Ohjelma alkaa kello 13:00. Paikan päällä mm. buffet, arpajaiset sekä laukaisututka.