13.01.2019

Salibandyliigassa pelit ovat edenneet jo runkosarjan viimeiselle kolmannekselle.  Jokaisen pelin merkitys vaan lisääntyy joukkueiden kilpaillessa pudotuspelien lähtöasetelmista.  Jokainen peli tuntuu olevan ns. kuuden pisteen ottelu.

KrP:n kotiottelut jatkuva Raholassa maanantai-iltana 14.1 klo 18.30 Espoon Oilersia vastaan.  Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjassa peräkkäin Öljymiesten ollessa kuudentena ja Näädät seitsemäntenä.  Molemmilla on pelattuna 17 ottelua runkosarjan 26 pelistä ja molemmat joukkueet ovat vielä taistelemassa kotikenttäedusta -playoff-peleihin.  Oilersilla on parin pisteen etumatka Näätiin, joten varsinkin KrP:lle lisäpisteet ovat oikeasti tärkeitä.

Molempien joukkueiden kuntopuntarikin näyttää hyvin samanlaista lukemaa, kun yhdeksästä viimeisestä pelistä Oilers on voittanut seitsemän ja KrP kuusi.  Syksyn vieraspelistä Näädät hakivat Espoosta 6-9 -voiton.

Kaikki ennusmerkit lupaavat yleisölle maanantain peliin tiukkaa vääntöä ja kovaa taistelua tärkeistä pisteistä.  Kun espoolaisia valmentaa KrP:tä vielä toissakaudella luotsannut Heikki Luukkonen, joukkueiden välillä on vielä hieman peruspeliä suurempi voittamisen ja näyttämisen halu.  Nyt jos koskaan kannattaa suunnata Raholan liikuntakeskuksen katsomoon.

KrP-valmennus on muokannut joukkueen ykköskentän miehitystä.  Viimepeleissä kentällisen puolustuksessa on pelannut pari Matti Koskela – Joni Henttonen.  Hyökkäyksessä on viilettänyt kolmikko Henri Johansson-Joona Rantala-Mikko Laakso.  Ja tehoja onkin löytynyt kiitettävästi.  Kahteen edelliseen peliin kentällinen on tehtaillut 21 tehopistettä.  Viisikko pitkine hyökkäyksineen ja pallonhallinnan jaksoineen on avainasemassa myös tulevassa koitoksessa.   KrP toivoo katsomoon isoa kotiyleisöä kannustamaan miehet maali- ja syöttöputken reippaaseen jatkamiseen.