12.11.2018

Viikonloppuna pelattiin Eliittikarsinnan viimeinen turnaus upeassa Kauppi Sports Centerissa. Tiedossa oli etukäteen haastava kolmen pelin päivä – vastassa kaikki sarjan kolme kärkijoukkuetta.

Ensimmäinen ottelu Classicia vastaan oli todellinen taistelu ja se päättyi huikeiden vaiheiden jälkeen 6-6 tasatulokseen. Tasoitimme ottelun ilman maalivahtia pelaten reilu minuutti ennen loppua. Toisessa pelissä kohtasimme Steelersin. Hyvin rimpuilimme taas mukana ja päästiin koittamaan toisintoa edellisestä, eli 5-6 tilanteessa aikalisää ja molaria pois. Nyt ei osunut, joten niukka maalin tappio lopulta sarjan kaikki matsit voittaneelle Steelersille. Kolmannessa pelissä meillä ei jalka enää luonnollisesti liikkunut FoSua vastaan ja tuloksena  selkeä 0-6 tappio toiselle Eliittisarjaan päässeelle joukkueelle.

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/d2-pojat-sisa-suomi-lohko-01/4325

Karsinta on nyt ohi ja pääsimme tavoitteeseemme, eli pelaamme kauden 2018-2019 Sisä-Suomen kilpasarjan ylemmässä jatkosarjassa yhdessä Classicin, YPAn, Happeen, SC Urbansin ja O2-JKLn seurana. Tiedossa on runsaasti kovia ja kehittäviä pelejä.