22.09.2013

Nokian KrP:n kausi jatkui hyvin mollivoittoisesti sunnuntaina Rahola Areenalla. Näätälauma ei käyttänyt ensimmäisen erän etsikkoaikaansa hyväksi vaan suorastaan lahjoitti Oilersille ensimmäisessä erässä kolme maalia, tuhlaillen itse vapaita maalipaikkoja läpiajoista ja 3vs1 hyökkäyksistä lähtien.

KrP sinnitteli pelin puoliväliin asti tuloksellisesti ja pelillisestikin mukana, mutta Oilersin 2-5 maali katkaisi näätälauman selkärangan ja loppu oli täysin pelailua, Oilersin toki käydessä sillointällöin laittamassa pallon KrP:n maaliin.

Isossa kuvassa pelin ratkaisi KrP:n onneton viimeistely sekä tietysti Oilers maalivahti Tomi Ikosen loistava peli ja toisinpäin KrP:n isot virheet omassa pallollisessa pelissä, jotka tarjosivat useamman maalin Oilersille. Positiivista jos tästä päivästä hakee, niin ehkäpä sellasiksi voi lukea Aleksi Anttilan ja Markus Mattilan ensimmäiset liigavaihdot, Anttilalta avauskokoonpanossa ja Mattilalta kolmannessa erässä. Myös Visa Rikala on aloittanut kautensa pirteästi ja saakin lauantain peliin ensimmäistä kertaa urallaan selkäänsä parhaan pistemiehen viittaa kantavan tupla-mainoksen! Lisäksi ehdottoman positiivista on KrP:n näätähengen herääminen sosiaalisessa mediassa, tänäänkin reaaliaikaista päivitystä niin KrP:n omalla twitter tilillä kuin näätien urheilujohtaja Mika Myllyniemen twitter tilillä!

Kauden alku ei ole ollut missään nimessä sellainen kuin olisi haluttu, mutta tosiasia on, että 2 peliä on vasta pelattu 26 pelin sarjasta, joten ei kannata kahden pelin perusteella tehdä vielä liian isoja johtopäätöksiä. Pelin parantamiseen on mahdollisuus seuraavan kerran ensi lauantaina sarjanousija Westend Indiansin vieraana Espoossa.