07.10.2010

Nokian KrP:n vierailu Espoossa keskiviikkoiltana ei tuottanut pistepottiin lisäystä, sillä kotijoukkue Oilers ratkaisi voiton kolmannessa erässä. Öljymiesten voitto kirjattiin lopulta lukemin 8-5 (1-2, 2-1, 5-2).

–Kolmannessa erässä tuli liikaa huolimattomuusvirheitä. Kaveri rankaisi välittömästi. Kaksi erää ottelu oli tasaista vääntöä. Järvisen Pasi oli hyvä maalilla, mutta muille tuli liikaa virheitä, toteaa päävalmentaja Mika Myllyniemi.

KrP:n Janne Suoniemi teki ottelun avausmaalin uransa ensimmäisellä 11. minutilla, mutta erän viimeisellä minuutilla kummatkin iskivät maalin. Kun Oilers tuli tasoihin 1-1 ajassa 19.06, iski KrP yhdeksän sekuntia myöhemmin johtomaalin Veli-Matti Hynysen toimesta.

–Vaikka kotijoukkue voittikin toisen erän, oli hallinta meillä. Maalipaikat olisi pitänyt kuitenkin käyttää paremmin hyväksi. Tämä oli yksi peli muiden joukossa ja perjantai-iltana jatkuu homma Kooveetä vastaan.

Kolmannen erän alkuun öljymiehet menivät 4-3-johtoon, mutta Markus Vuorinen tasoitti 46. minuutilla. Kaksi seuraavaa maalia teki kotijoukkue. Henri Johanssonilla oli mahdollisuus tuoda KrP maalin päähän, kun hän sai suorittaa rangaistuslaukauksen. Hyvästä laukauksesta huolimatta pallo ei löytänyt oikeaa osoitetta maaliin saakka.
Muutama minuutti tuosta kotijoukkue sai myös rangaistuslaukauksen, jonka Pasi Järvinen hoiti tyylikkäästi kotiin.
Kun ottelusta oli jäljellä reilu kaksi minuuttia, teki Henri Johansson kavennusmaalin lukemiin 6-5. KrP laittoi isommat rattaat peliin, mutta se kostautui kahdella kotijoukkueen maalilla. Näin pisteet jäivät Espooseen.
KrP:n maalissa Pasi Järvinen torjui 35 laukausta, kun virkaveli toisessa päässä puuttui pelin kulkuun vain 19 kertaa.