26.03.2018

Näätien kausikorttikampanja 2018-2019

Nokian KrP järjestää kausikorttikampanjan kaudelle 2018-2019.  Kausikortin hinnaksi on määritetty ainoastaan 49 euroa, mikäli ennakkotilauksia tehdään toukokuun 15. päivään mennessä vähintään 400 kappaletta.  Yrityksille kausikortin hinta on 100 euroa ja se sisältää myös yrityksen näkymisen otteluissa ledscreenillä ja/tai KrP:n nettisivuilla.

Tilauksen tekijä sitoutuu kausikortin ostoon.  Jos 400 tilaajaa saadaan täyteen toukokuun puoleen väliin mennessä, kampanja toteutuu ja kortin saa lunastaa 49 euron hintaan.  Mikäli tavoite ei toteudu, tilaus raukeaa automaattisesti.  KrP pidättää itselleen oikeuden jatkaa myyntiaikaa tai toteuttaa kampanja, vaikka tavoitemäärä ei täyttyisikään.

Kausikortti ei ole henkilökohtainen, vaan voi olla myös useamman eri henkilön käytössä.  Kausikortilla pääsee katsomaan ilman pääsymaksua myös KrP Akatemian ASM- ja II-divisioonan kotipelit.

Kortti käy kaikissa Nokian KrP:n runkosarjaotteluissa kaudella 2018-2019.  Mahdollisissa (ja todennäköisissä) pudotuspeleissä kausikorttilaiset saavat -15% alennuksen pääsylipuista.

Hanki ensikauden kausikortti jo nyt todella edulliseen kampanjahintaan ja haasta kampanjaan mukaan ystävät ja kylänmiehet, tutut ja työkaverit tekemään samoin.