11.01.2016

Vuoden 2016 ensimmäiseen peliin vastaan asettui Imatran Voima, Imatralla. Joten pitkä reissu sai jo perjantaina illalla lähtölaukauksen, vaikka peli itsessään oli vasta lauantaina klo 15:00. Imatra on ollut paha vastustaja kaikille kotonaan, varsinkin niille jotka ovat matkustaneet paikan päälle vasta samana päivänä. Me ei riskejä otettu. Täysi valmistautuminen Imatran Valtionhotellissa. Aamulla hyvä aamupala ja hyvät valmistavat biljardi- sekä pöytäcurling pelit…
KrP lähti peliin vain ja ainoastaan 2 pistettä mielessä. Se myös näkyi pelissä. Avauserän 5vs5 pelaaminen todella hyvää, eliminoitiin vastustajan hyökkäyspelaaminen lähes kokonaan ja saatiin omista hyökkäyksistä tehtyä maaleja. Tuomas Santala avaa maalihanat 5 minuutin kohdalla, Eero Rötsä lisää johdon kahteen maaliin ja Anton Roth vie KrP:n jo 3-0 johtoon 12.minuuutilla. Vastustaja rankaisi meidän jäähyilystä, mutta kolmoskentän upealla vastahyökkäyksellä johto pidettiin kolmessa maalissa kun Tomas Estovirta laukoo erätaukolukemiksi 4-1. Laukaukset KrPlle 11-3.
Heti toisen erän alkuun Eemeli Rönkkö viä näätälauman jo 5-1 johtoon. Pelin puolessa välissä KrP katkaisee viimeistään Imatralaisen selkärangan iskien kolme maalia vähän yli kahteen minuuttiin. Ensiksi Jere Mattila piiskaa "siniviivalta", sitten Kristian Kalenius maalin kulmalta ja viel toistamiseen Anton joka ensiksi katkaisee avaussyötön ja upottaa varmoin ottein pallon verkkoon. Toinen erä loppuu myös näihin lukemiin, joten erätauolle KrP:n 8-1 johdossa. Laukaukset Krplle toisessa erässä 11-6.
Vaikka toisella erätauolla painotettiin oman pelin pelaamista, niin siihen ei jostain syystä pystytty vaan kolmas erä meni ns pelailuksi, kun mentiin kaverin tempoon mukaan… Imatra kaventaa 2-8. Krisu toisella osumallaan 2-9, Tomas myöskin toisellaan 2-10, ja Imatralaiset viimeisillä minuuteilla 3-10. Näin KrP ottaa vakuuttavalla 40min pelillään pisteet Nokialle, ja näin pitkä bussimatkakin taittui paljon nopeammin!