16.10.2011

Nokian KrP B – Steelers 2 – 4 (0-1, 1-3, 1-0)

KrP B:n alkusarja huipentui 16.10. Hämeenlinnan Jukolassa. Aamun peliin vastaan asettui Steelers, jonka kanssa sarjan ensimmäisen ottelun pisteet jaettiin. Aamupelit ovat olleet KrP:lle haastavia ja sitä oli myös postimerkin kokoinen Jukolan koulun kenttä ja sen liukkaaksi kulunut pelialusta. Pelin alkuminuuteilla KrP:n haasteet entisestään kasvoivat, kun avainroolipelaaja Janne Rissanen loukkaantui ja kenttäkoostumukset rakennettiin nopeasti uudelleen.

Ensimmäinen erä oli vauhdikas ja tasainen. Erän puolivälissä Steelers onnistui kertaalleen viimeistelyssä. Kohta sen jälkeen joukkueen saamaa jäähyä ei KrP kyennyt ”läheltä piti” – tilanteista huolimatta hyödyntämään. Näin erä hämeenlinnalaisille 1-0.

Toinen erä oli KrP:lle synkkä. Erää oli pelattu vain vaivaiset 3 sekuntia, kun onnekas pomppupallo leijui aktiivisen Steelers pelurin lapaan ja maaliin. Kolmen peliminuutin kohdalla Steelers runnoi maalin edustalta jo kolmannen osumansa ja valmennuskaksikko Vehmaro – Rissanen oli valmis aikalisään. KrP heräsi ja kavensi, mutta erän lopussa Steelers sai aikaiseksi vielä maalineduspainista maalin. Tilanne toisen erän jälkeen Steelersille 4-1 ja KrP oli sillassa.

Sillasta nousu oli kuitenkin onnistua. Kolmas erä sujui ajoittain mallikkaastikin KrP:n tahdissa, mutta valitettavasti vain kertaalleen onnistuttiin viimeistelyssä. Tämä erä KrP:lle 1-0, mutta koko peli Steelersille 4-2. Peli oli ennakko-odotusten mukaisesti vauhdikas, mutta onneton pelikenttä ei mahdollistanut pelillisiä hienouksia. Steelers voitti useamman kaksinkamppailuista ja väänsi kuin väänsikin maalinedustilanteista sarjavoittoon tarvittavat tehot.

Nokian KrP B – RoPo 9 – 1 (4-0, 2-1, 3-0)

Jatkon kannalta ratkaisevaan peliin vastaan saatiin RoPo, jonka kanssa niin ikään ensimmäisessä kohtaamisessa pelattiin tasan. Mutta tällä kertaa KrP ei jättänyt mitään sattuman varaan. Joukkue pelasi ensiminuuteilta lähtien erittäin kovalla sykkeellä ja antoi Roismalan poikien Ponnistella lähinnä välttääkseen pelin ennenaikaisen keskeytyksen. Ensimmäinen erä KrP:lle 4-0, toinen 2-1 ja kolmas 3-0. Ottelutulos 9-1 ja tehopisteille pääsi toistakymmentä KrP:n peluria.

Joukkueen ilme oli positiivinen ja RoPo -peli hyvä päätös alkusarjalle. Alkusarjan kuudessa pelissä Krp:lle tehtiin keskimääräin vain kaksi maalia ottelua kohti. Joukkue on sisäistämässä valmennusopit koko joukkueen puolustuksesta ja ryhmällä on neljä erinomaista maalivahtia. Mutta riittääkö tämä, kun vastus ja panokset kovenevat?

Alkusarjojen toiseksi sijoittuneiden joukkueiden mahdollinen matka kohti SM-karsintoja jatkuu jo sunnuntaina 23.10. Ylöjärvellä, jolloin KrP B saa vastaansa Premium Cupissa joukkueelle oppitunnin antaneen Ilveksen Tampereelta, puhtaalla pelillä Eurosport Floorball Tournamentin voittaneen SC Topin Riihimäeltä ja mm. Classicin Karelian kanssa tasapelin vääntäneen FBC DUX B1 -joukkueen Jyväskylästä. Tervetuloa kannustamaan!