01.10.2012

KrP:n kauden avausottelu pelattiin lauantaina Helsingissä, kun isäntäjoukkue SSV vei pisteet maalein 10-7. KrP aloitti ottelun sähäkkäästi, saaden nopeasti ylivoimamaalin. Maalista vastasi kukas muukaan kuin Henri Johanssson. Tämän jälkeen alkoi SSV:n hyvä vaihe ja ensimmäiselle erätauolle mentiin kotijoukkueen 3-1 johdossa. Toisen erän alkuun iski taas SSV kovaa ja tilalle oli nopeasti 5-1. Sitten SSV otti toisen jäähynsä jolloin KrP otti hallinnan ottelusta. Ensin tshekki Jan Jelinek laukoi ylivoimalla kavennuksen ja pian osuivat myös Mikko Repo, Benjamin Reusser sekä Matti Koskela ja tilanne olikin jo tasan 5-5. SSV osui vielä ennen erätaukoa, jonne mentiin siis kotijoukkueen maalin johdossa. Kolmas erä alkoi KrP:n tasoitusmaalilla, josta vastasi Janne Suoniemi, mutta sitten SSV ratkoi pelin iskien neljä maalia. Kolme sekuntia ennen ottelun loppua Johansson iski vielä illan toisensa, mutta SSV korjasi voiton numeroin 10-7.
Seuraavana päivänä Helsingistä saapunut KrP sai Raholassa vieraakseen OLS:n joka oli myös pelannut edellisenä päivänä, Tampereella, häviten Classicille ennätyssuuressa maalikarkelossa peräti 18-12. KrP:n maalissa aloitti edellisen pelin huilannut Matti Tuomiranta, kun SSV:tä vastaan maalissa pelasi Pasi Järvinen. Ottelu alkoi vaihdukkalla päästä-päähän -pelillä ja avausmaalista vastasi KrP:n Benjamin Reusser kolmannella peliminuutilla maalinedushässäkän päätteeksi, ketjukaveri Visa Rikala keräsi maaliin syöttöpisteen. OLS:n Petri Niemelä tasoitti nopeasti vastahyökkäyksestä. Sama nopea tahti jatkui ja seuraavaksi osui Janne Salonen, pakkiparinsa Matti Koskelan esityöstä tutun, komean vapaalyönnin päätteeksi. Tästä alkoi hetkellinen OLS:n hallintavaihe, jonka aikana KrP otti muutaman turhan jäähyn, esimerkiksi Reusser sai 2+10 turhanpäiväisestä sekoilustaan. Lopulta OLS iski kahdesti ja KrP vaihtoi Järvisen maalille. Erän lopulla kuitenkin Henri Johansson iski kahdesti Koskelan syötöstä.
Toinen erä alkoi KrP:n ylivoimalla, jossa Jan Jelinek tykitti KrP:n vaihteeksi johtoon. Syöttäjä kunnostautui jälleen kerran Matti Koskela. OLS:n Olli Tornberg tasoitti pian, mutta käytösrangaistuksen kärsittyään valokeilaan astui Benjamin Reusser joka iski erän viimeisen maalin, jolla KrP otti 6-5 johdon. Kolmannessa erässä KrP meni menojaan. Ensin Johannes Jokinen tarjoili kahdesti Reusserin läpi, joka toisesta yrityksestä iski hattutempun. Seuraavaksi vuorossa maalinedestä Henri Johanssonin loistavasta syötöstä Osmo Reentilä. Tämän jälkeen Johansson syötti Sami Nymanin maalintekoon ja KrP meni menojaan. 15 sekuntia tästä, Jokinen iski uran avausmaalinsa Reusserin syötöstä ja OLS otti aikalisänsä. Se ei auttanut, sillä seuraavaksi osui taas KrP ja Mikko Repo. OLS:n Ville Oksa kavensi vielä, mutta loppulukemat 12-6 sinetöi Janne Salonen illan toisella maalillaan.
KrP:n parhaimmistoon lukeutui Benjamin Reusser, joka huilasi käytösrangaistuksen vuoksi yli 10 minuuttia, mutta kentälle päästyään oli tutun taitava. Reusser saalisti tehot 3+1 ja saikin ottelun parhaan pelaajan palkinoon. Myös Henri Johanssonin tehot 2+3 ovat maininnan arvoiset. Matti Koskela syötti neljä maalia putkeen ja oli ottelun kolmas tehopelaaja. OLS:n parhaat olivat Pekka ja Jukka Lindgren, jotka loivat useat hyvät tekopaikat toisilleen ja ketjukavereille.
KrP:n kausi jatkuu torstaina, kun Rahola Areenalle saapuu yksi Tampereen seuroista, KooVee. Ottelu alkaa kello 18:30.