23.09.2011

KrP:n taival kauden 2011-2012 naisten 1. divisioonassa alkaa sunnuntaina 25.9. klo 15.00 kotiottelulla sarjanousija Hämeenlinnan Steelersia vastaan. Seuraavana kohdataan (myöskin kotona) liigasta tippunut ja kivenkova TPS arkiottelussa torstaina 29.9 klo 19.00. Tunnelmaa ja joukkuehenkeä päästään luomaan heti kauden kärkeen myös bussimatkalla Kajaaniin lauantaina 15.10. Ensimmäiset kierrokset ovat varsin mielenkiintoisia, sillä vastustajat ovat uusia tuttavuuksia Nokian KrP:lle naisten 1. divarissa.

Lohkomme (lohko 1) on typistynyt kuuden joukkueen sarjaksi kahden joukkueen luopuessa sarjapaikastaan jo ennen kauden alkua. Sarja pelataan kolminkertaisena, joten runkosarjan pelejä on luvassa yhteensä 15. Vähäisen joukkuemäärän vuoksi sarjassamme on kuitenkin hyvät mahdollisuudet ( / riskit) pelata karsintapelejä joko ylös- tai alaspäin. Edellä mainittujen joukkueiden lisäksi KrP:n vastustajiksi kauden aikana asettuvat Porin Karhut ja Nicebandy Saarijärveltä.

Joukkueemme alkaa pikkuhiljaa olla lopullisessa kuosissaan. Tunnelma tiimissä on varsin rento ja hyväntuulinen. Pelaajistosta on viime kauteen verrattuna vaihtunut noin puolet eli melko paljon, mutta moni uusista tulijoista on kuitenkin jo menneiden kausien KrP-pelureita. Viime kauden pelaajistosta jatkavat molari-Maukonen ja kenttäpelaajista Emma, Riikka, Kollin, Reetta, Nita, Kivi, Jenni, Lalu ja Kettu.

Aivan uusina joukkueeseen ovat liittyneet Maija ja Virpi Classic II:sta. Sinisen KrP-sydämen jo omaavina paluumuuttajina ovat saapuneet tolppien välinen Kallio ja kenttäpelaajat Peetu, kapteeniksi valittu Haikonen ja Niemi. Valmennuksenkin osalta suosimme hyvää kierrätystä, sillä vanha tuttu M.Kivioja on taas laivan luotsina.

Naisten kotiottelut pelataan Nokian palloiluhallilla ja otteluihin on vapaa pääsy. Kaikille kovasti tervetuloa kannustamaan kausi voitokkaasti käyntiin – ja niin myös jatkumaan! 🙂