06.12.2009

Lohjalle lähti pikkubussillinen pelaajia toiveikkaana hakemaan voittoa LoSbista hienosti sujuneen maajoukkuekohtaamisen jälkeen. Alussa taidettiin silti hieman jännittää jaksamista kahden kentällisen voimin eikä oltu täysin hereillä, Lohja pääsi yllättäen nakuttamaan pari maalia heti kärkeen. KrP rakenteli silti sitkeästi tilanteita vastakkaiseen
päätyyn, ja lopulta Pirjo Pelto onnistui lyömään Essi Nurmen
laukauksen karat sisään. Kolme sekuntia ennen loppua LoSb pääsi puolestaan hieman helpohkosti lyömään vapaalyönnin suoraan sisään, erätauolle siis 3-1 lukemin.

Toiseen erään saatiin mukaan Henna-Maija ’HHH’ Turunen ja KrP sai kasaan kolme lähes täyttä hyökkäysvitjaa. Karvauksen nostaminen ei auttanut, sillä lohjalaisten kaukovetoja ei kyetty edelleenkään peittämään. Erä oli murheellinen, sillä lohjalaiset karkasivat jo 5-1 johtoon.

Kolmannessa erässä KrP:llä ei ollut muita vaihtoehtoja kuin alkaa