06.12.2009

Nokian KrP:lle piste Oulussa

  • Seppo Auvinen

Salibandyliigassa Nokian KrP hankki kahdesta viikonlopun vierasottelustaan kolme pistettä. Lauantaina tuli voitto Seinäjoella ja sunnuntaina Oulussa OLS laittoi nokialaiset tiukoille. Jatkoajan jälkeen ottelu päättyi pistejakoon maalein 4-4 (1-1, 2-2, 1-1, 0-0).

–Terävyys puuttui pelistä. Kaikki on kestettävä. Harmittaa, kun OLS on saanut meiltä kaksi pistettä kahdesta pelistä. Koirat haukkuu ja troikka kulkee. Nyt mietitään alkuviikosta ensi sunnuntain peliä, kertoo Mika Myllyniemi.

Ottelun hallinnasta kertoo sekin, että Mikko Vuorinen KrP:n maalissa torjui koko ottelussa 65 minuutin aikana vain 13 laukausta, kun kotijoukkueen maalissa Erkki Pasanen torjui 26 laukausta. .

–Nyt ei saatu maalipaikoista palloa millään sisään. Tällä kertaa kaverin maalivahti ei vienyt meiltä pisteitä. Pitkä matka vei terävyyden.

Kotijoukkueen paras pelaaja maalivahdin jälkeen oli Juha Tammela 2+1-tehoin. KrP:n maalit merkittiin Jani Rajalalle, Lasse Salmiselle, Tommi Merrolle ja Niko Nordlundille, jonka maali vei KrP:n johtoon maalein 3-4.