19.02.2015

Nokian KrP:n pelaa tällä kaudella vielä sarjapaikkansa puolesta, mutta tulevan rakentaminen on jo hyvällä mallilla. Positiivista on pelaajien ja valmentajien halu sitoutua Näätiin hyvissäajoin, vaikka sarjapaikkakin on varmistamatta. Tämä tiivistää varmasti hyvähenkistä joukkuetta entisestään loppukauden tärkeisiin peleihin.

Nyt on saatu kasaan hyvä runko tämän kauden joukkueesta ja muutaman tästä vielä puuttuvan runkopelaajan kanssa on keskustelut pitkällä ja hyvällä mallilla, mutta lopullinen tilanne ratkeaa keväämmällä opiskelutyökuvioden selvittyä. Lisäksi haemme muutamaa vahvistusta paluumuuttajista ja on koukussa hatarasti kiinni muutama ennen Näädissä näkemätönkin yksilö.

Kesken kauden liigaympyröihin paluun tehnyt konkarimaalivahti Pekka Nieminen jatkaa Näädissä 1+1 vuotisella sopimuksella, Nupin kokemus ja karisma ovat tuoneet jo tälle kaudelle monelle pelaajalle muutaman lisäsentin ja itseluottamusta. Kenttäpelaajista on saatu jatkot sorvattua isolle osalle pelaajistoa jatkot, joista etenkin aliarvostetut Joni Henttonen, Rene Andersson ja Morics Krumins ovat olleet Näätien puolustuksessa isossa roolissa koko kauden. Elämänsä kautta ennen silmävammaansa pelannut Tommi Merto tuo tehoja Henri Johanssonin rinnalle ja Antti Naskaliltakin voidaan odottaa taas ensi kaudella maaleja 3 metrin säteeltä maalista. Mielenkiintoista on myös nähdä mihin menee tällä kaudella liigadebyyttinsa tehneiden Kalle Keskitalon, Domokos Raczin ja Tomi Kolkkasen kehitys.

Nokian KrP sopimustilanne 2015-16 kaudelle:

Santeri Pohjonen

Pekka Nieminen

Joni Henttonen

Morics Krumins

Sami Ärlig

Jussi Mustalahti

Kalle Keskitalo

Jussi Asunta

Domokos Racz

Tomi Kolkkanen

Rene Andersson

Antti Naskali

Tommi Merto

Markus Mattila

Jesse Vainio

Henri Johansson

Aleksi Anttila

Henry Kuosmanen

Elmo Luoto

Janne Suoniemi

Jare Koskela

Lasse Salminen (jos pelaa Suomessa)