21.05.2018

Nokian KrP:n salibandyliigajoukkueen kausi jatkui pidemmälle kuin koskaan aikaisemmin päättyneellä kaudella, mutta se ei ole tuonut tyytyväisyyttä toimintaan, vaan harjoittelu kohti uutta kautta starttasi jo viime viikolla kolme viikkoa kauden päättymisestä. Kesäharjoittelusta vastaa pääosin fysiikkaguru Markku Köykkä, mutta aiempien vuosien tapaan myös lajiharjoittelua on varsin mukavasti kesällä ohjelmassa.

Joukkueen viime kauden runko pysyy mukavasti kasassa, josta viime kaudella moni nuori otti isoja askeleita kohti liigan huipputasoa. Nyt mukaan on tullut vielä lisää lahjakkuutta sekä viime kaudella onnistuneet ovat taas vuoden kokeneempia, joten mielenkiinnolla odotetaan tulevaa kautta.

Uusia pelaajiakin on saatu tosiaan vahvistamaan joukkuetta ja heistä onkin julkaistu jo maalivahti Arvid Vonk, puolustajat Tuukka Salo ja Aki Hietanen sekä urallaan pitkään jopa ketjukavereina pelanneet hyökkääjät Joona Rantala ja Joonatan Kovanen. Näiden lisäksi joukkueeseen saatiin vielä 2000-syntyneiden maajoukkueringissä oleva puolustaja Pekka Väre Forssasta, Fosun juniorimyllystä.

Taitoa, pelirohkeutta sekä ennenkaikkea pelihalua tuli näiden nuortenmiesten mukana roppakaupalla lisää.

Sopimuspelaajien ikäjakauma on mielenkiintoinen, sillä peräti 11 pelaajaa on 28 sopimuspelaajan joukosta syntynyt vuosina 1999-2000, joten lahjakkuutta ja potentiaalia on todella paljon.

Tulevan kauden reenipelit alkavat jo tällä viikolla, kun Latvian maajoukkue tulee leireilemään Tampereelle. Perjantaina 25.5 kello 18:30 alkaen Raholassa Näätälauma mittaa Latvian maajoukkueen vireen. Näätien kokoonpanossa nähdään tuolloin uusia pelaajia sekä paljon nuoria, joten ehdottomasti kannattaa tulla paikanpäälle katsomaan, kuinka he pärjäävät kansainvälisessä vauhdissa.

Elokuussa lähdetään kovatasoiseen kutsuturnaukseen Prahaan, jossa järjestetään vuosittainen Czech Open.

Tässä kaikki harjoituspelit:
25.5 Nokian KrP – Latvia
3.8 Nokian KrP – Steelers
8-13.8 Czech Open
26.8 Nokian KrP – OLS
31.8 Nokian KrP – SPV
1.9 SPV / Dalen – Nokian KrP
8.9 Nokian KrP – TPS

Nokian KrP 2018-19

Maalivahdit:
Antti Kortetmaa
Sebastian Saariniemi
Arvid Vonk (Koovee)

Puolustajat:
Tomas Estovirta
Aki Hietanen (Zug United)
Ville Kangasmäki
Matti Koskela
Morics Krumins
Jere Mattila
Mikko Repo
Mikko Santanen (KrP jun)
Tuukka Salo (Classic)
Pekka Väre (Fosu)
Vertti Wigren

Hyökkääjät:
Emil Eklund
Joni Henttonen
Toni Jaakkola
Henri Johansson
Joonatan Kovanen (NST)
Mikko Laakso
Elmo Luoto
Jere Oksanen
Aleksi Peltola
Joona Rantala (Classic)
Anton Roth
Sami Savolainen
Elias Siira
Valtteri Viitakoski

Päävalmentaja:
Jarmo Härmä

Valmentajat:
Jaakko Inha
Markku Köykkä
Mika Myllyniemi
Jari Sorvali