29.05.2018

Päättyneen sarjakauden jälkeen joukkue osallistui vielä kahteen turnaukseen.

Tampere Floorball Tournamentissa huhtikuun lopulla osallistuimme haastajasarjaan. Sieltä oli tuomisina puhdas voittokulku ja pokaali hyllyyn. Joukkue hallitsi jokaista peliä mielin määrin, eikä sarjan parhaasta joukkueesta ollut kahta sanaa.

Toukokuun lopun helteinen viikonloppu Tallink Floorball Tournamentissa Tallinnassa oli erittäin onnistunut reissu ja samalla ensimmäinen ulkomaille suuntautunut pelimatka. Osallistuimme oman ikäluokan sarjaan, jossa oli mukana 15 joukkuetta. Alkusarjan neljästä pelistä voitimme yhden ja loput kolme peliä päättyivät tasapeliin. Erikoista juniorisalibandyssa tällainen tasaisuus. Pääsimme kuitenkin jatkopeleihin ja puolivälierässä kaadoimme Esport Oilersin maalilla. Näin tie aukesi mitalipeleihin. Aamun välierässä tuli yllättäen tasapeli ja ratkaisua lähdettiin hakemaan rangaistuslaukauskilpailulla. Siinä vastustaja oli yhden maalin etevämpi ja näin jäimme pronssiotteluun. Vastustajaksi tuli latvialainen Lievarde ja pronssipelin tuloksen saattoi jo arvatakin: tasapeli ja taas rankuille ja taas maalin tappio! Näin lopputaulukossa sijoituimme sijalle 4. Emme hävinneet turnauksessa yhtään ottelua varsinaisella peliajalla.

Kauden ja varsinkin viimeisen turnauksen edetessä joukkue hitsautui hienosti yhteen ja ensi kautta ajatellen joukkueessa on nyt äärimmäisen hyvä meininki ja yhteishenki.