15.09.2018

Lämmin kesä kääntyy vääjäämättä kohti syksyä ja Nokian KrP pääsee taas kesäharjoittelujen jälkeen tositoimiin, kun liiga pyörähtää käyntiin Raholassa maanantaina 17.9 klo 18:30 Kuopion Welhoja vastaan.

KrP:n viime kausi päättyi huhtikuun lopulla hienon kauden päätteeksi 20-vuotisen seurahistorian ensimmäiseen pronssiseen salibandyliigan mitaliin.  Aivan syystä pelaajat juhlivat mitalia ihan hyvällä antaumuksella, mutta hyvin pian juhlat vaihtuivat tiiviiseen valmistautumiseen tulevaan kauteen.  Treenejä on vedetty aamuin ja illoin. Mustavuoren rinne, Horhan hiekkakuoppa ja Raholan punttisali ovat kesän aikana tulleet taas tutuksi.

Joukkueessa tapahtui viime kauden jälkeen sopivassa määrin pelaajiston uusiutumista.  Vanhimpia pelaajia lopetti tai siirtyi pelaamaan alempiin  sarjoihin ja tilalle saatiin nuoria mutta jo osaamistaan näyttäneitä pelaajia. Joona Rantala ja Tuukka Salo siirtyivät KrP-paitaan Classicista, Joonatan Kovanen Lappeenrannasta NST:stä ja Aki Hietanen palasi Suomeen Sveitsin vuosien jälkeen. Kun omat juniorit ovat menneet reippaasti eteenpäin sekä taidoissa että fysiikassa, kilpailutilanne pelipaikasta on todella kovaa. Tästä huolimatta viime kaudella muodostunut Näätärock-henki on vaan kasvanut ja vahvistunut. Valmentajilla on käsissään hyvät pelikortit kauden avaukseen.

KrP osallistui kesäjaksolla Prahassa kovatasoiseen Czech Open-turnaukseen.  Kotimainen Ervi pudotti KrP:n tällä kertaa jo puolivälierissä, mutta matkalla KrP pelasi arvokkaan 5-5 -tasapelin ruotsalaisen Pixpon kanssa ja oli jopa lähellä voittoa.  Kotimaassa KrP pelasi neljä harjoituspeliä, joissa OLS ja TPS korjasivat voiton ja KrP voitti kahdesti Seinäjoen SPV:n.  Täyttä kuvaa joukkueiden iskukyvystä ei saatu, kun  joukkueet hakivat vielä koostumuksia ja osittain lepuuttivat avainpelaajia.  Mielenkiintoinen ja tasainen liigakausi on kuitenkin odotettavissa ja KrP hakee tosissaan jatkoa viime kauden hyville peleille ja menestykselle.