13.09.2018

Kausi ei ole päässyt liigan osalta vielä edes käyntiin, mutta Näätien seurajohto valmistautuu jo tuleviin kausiin hiljaa taustalla. Tästä ensimmäisenä osoituksena Näätien monivuotisen ykkössentterin Joni Henttosen 5-vuoden jatkosopimus.

Henttonen on noussut vime kausina aivan salibandyliigan huipulle. Luotettavasta puolustajasta on kuoriutunut erittäin tasokas keskushyökkääjä, jolle olisi luullut löytyneen enemmänkin käyttöä kansainvälisellä tasolla, kuin yksi maaottelu, joka plakkarista tällä hetkellä löytyy.

Henttonen ei ole koskaan ollut mikään pistenikkari urallaan, mutta viime kaudet hän on suorittanut tasaisesti 40 pisteen kausia Henri Johanssonin sentterinä. Erittäin monipuolinen ja tunnollisesti puolustava peluri on koonnut liigaurallaan runkosarjassa 152 otteluun tehot 66+94 sekä pudotuspeleissä 17 ottelussa tehot 6+8.

Joni Henttosen omat mietteet sopimuksesta:
– Olen todella onnellinen, että saan jatkaa seurassa, jossa olen pelannut lähes koko liigaurani. Koko seura ja edustusjoukkueen toiminta on mennyt hurjasti eteenpäin tässä 6-kauden aikana, mitä olen Näädissä ollut ja uskon, että huippua ei ole vielä saavutettu. Täällä on urheilijan hyvä olla ja elää laadukasta urheilijan arkea.

Pitkän sopimuksen taustalla on myös se, että haluan lopettaa sitten aikoinaan täällä, missä kaikki ikäänkuin alkoi.