13.11.2013

Nokian KrP järjestää lauantaina 16.11.2013 koko perheen tapahtumapäivän, seuran lempinimeä kantavan Näätäpäivän Raholan Liikuntakeskuksessa kello 13 alkaen, huipentuen kello 18 alkavaan salibandyliigaotteluun Nokian KrP-SPV. Jäsenistöstämme valtaosa on lapsia ja nuoria, joten Näätäpäivän ohjelma on rakennettu ensisijaisesti heidän kohderyhmälleen, askartelupisteineen, lämäritutkineen ja erilaisten näytöspelien myötä. Mutta myös aikuisille löytyy toimintapisteitä esimerkiksi Näätäbuffetista/grillistä, jossa on mahdollisuus tankata energiaa päivän mittaan. Lisäksi tapahtumassa myydään arpoja, joissa on mahtavat palkinnot, pääpalkintoina Kruunukalusteen laadukkaita huonekaluja. Nokian KrP haluaa kutsua kaikki tutustumaan seuran toimintaan, jonka lisäksi kaikki alle 15-vuotiaat pääsevät vielä illan liigaotteluunkin ilmaiseksi.

Illan ottelussa Näätälauma saa kovimpia mahdollisia vieraita, viime kauden Suomen mestari SPV:n saapuessa Näätäluolaan Raholaan. SPV oli mukana syksyllä pelatussa Champions Cupissa, jossa sijoitukseksi jäi toinen sija, Ruotsalaisjoukkue Falunin vietyä kirkkaimmat mitalit. SPV on erittäin liikkuva ja fyysinen joukkue, joten KrP saa antaa parastaan pystyäkseen haastamaan viime kauden mestarit.

KrP:n alkukausi on tuloksellisesti sujunut heikohkosti, mutta toisaalta on ollut enemmän kuin hienoa nähdä muutaman nokialaisen nuoren ottavan ensiaskeleitaan salibandyliigassa ennakkoluulottomilla peliesityksillään. Viime aikoina Jare Koskela, Jussi Mustalahti ja Elmo Luoto (kuvassa) ovat saaneet hyvin vastuuta jonka lisäksi myös 1995-syntyneet Markus Mattila ja Aleksi Anttila ovat tärkeitä palasia, kun rakennetaan tulevaisuuden KrP:tä. Oma juniorityö alkaa siis tuottaa hedelmää, joka lisää tietysti myös paikallisten ihmisten ja yritysten mielenkiintoa seuraa kohtaan.

Lauantaina 16.11.2013 kello 13 alkaen Näätäpäivä, kello 18.00 Nokian KrP-SPV Rahola Areena

Ilmoittaudu otteluun Facebookissa ja tsekkaa tarkempi ohjelma täältä!