20.01.2014

Nokian KrP joutui lähtemään maanantai-illan salibandyliigaotteluunsa ilman neljää vakiopuolustajaa, joten kahdessa pakkiparissa pelasi paremmin hyökkääjänä tunnettu Lasse Salminen, Joni Henttosen parina sekä toisessa 95-syntynyt Aleksi Anttila toista kokonaista liigapeliään Lukas Meisterin pakkiparina.

Loukkaantumisilla on kuitenkaan turha selitellä pelin lopputulosta, sillä alkua lukuunottamatta Näätälauma oli todella hengetön eikä tuntunut uskovan itsekään mahdollisuuksiinsa Happeeta vastaan, Happee oli joka osa-alueella KrP:tä parempi. Happee teki vain pakollisen ja haki rutiinipelillään pisteet Raholasta jatkaen taisteluaan runkosarjan voitosta.

Kotijoukkueelta on hankala löytää ketään onnistujaa, Visa Rikala Ja Lukas Meister olivat pirteitä alussa, mutta hekin katosivat kuvasta mitä pidemmälle ottelu eteni. Vierasjoukkue Happee käytti isompaa pelaaja-arsenaalia, mutta etenkin ylivoimaketju: Kauko, Hynynen, Heikkinen, Tikka, Manninen oli todella rautaa, tehden 5 ylivoimamaalia. Myös maajoukkueveskari Eero Kosonen otti silloin koppeja kun peliä ratkottiin.

KrP:n tärkeät pelit jatkuvat sunnuntaina Joensuussa, Josban vieraana. Sinne toivottavasti saadaan sairastuvalta helpotusta.

Ottelun tilastot