20.01.2014

Nollaykköset lähtivät sunnuntaina 19.1.2014 aamupäivästä kohti Forssan Kuituareenaa aavistuksen kapealla rosterilla. Sairastelut haittaavaat joukkuetta. Mukaan saatiin kuitenkin 12+maalivahti.

Jouduimme myös aavistuksen sekoittamaan ketjuja totutusta, mutta se ei näyttänyt menoa haittaavaan. Ensimmäisenä vastassa olisi KooVee Mustat joukkue. Peli lähti mukavasti rullaamaan Näätäjengin määrätessä tahtia, mutta maalipaikat jäi taas kerran hyödyntämättä ja osansa oli kyllä KooVeen tolppien välissä olleella veskarillakin. Huikeita gamesavereitä ainakin puolen kymmentä heti ekassa erässä. No pää saatiin auki ja tahtia heiluttelivat Pikkunäädät. Kovimman tempun teki Tommi Turunen , joka siirtyi siirtoajalla AcNokiasta meille. Tommi paukutti pelissä hattutempun. Myös Tollo, eli Toomas oli pelipäällä paukuttaen tehot 2+2. Maalissa debyytin teki Leevi Lentolehto ja ihan mallikkaita torjuntoja tuli. Vastustajan rankkarille ei Leevikään voinut mitään. Loppulukemat 8-4 meille ja ekat sarjapisteet Kilpasarjasta. Jiihaa!!!

Toiseen peliin ei latausta tarvinnut erikseen hakea, sillä vastaan asettui aina yhtä vaarallinen ja niin moneen kertaan meidät piessyt Ilves Yellow. Pelin alku oli karmaiseva, sillä kaksi ensimmäistä paikkaa Ilves hyödynsi heti ja peli oli parin minuutin päästä 0-2. Sitten pääsi Näätäjengi mukaan peliin. Ensin 1-2 loistavalla yksilösuoritteella Viljami Halonen. Kaveri teki heti perään 1-3, mutta sitten noustiin tasoihin 3-3. Maaleja tuli tasaisesti ja kolmanteen erään lähdettiin 5-5 tasoista, kun Nikke Salmela tuikkasi ns. pukukoppimaalin ajassa 29.35. Viimenen erä lähti heti katastroofilla käymään kun ajassa 30.21 Ilves siirtyi johtoon. Tästä taas tasottui ja hallinta siirtyi meille. Paikkoja oli mutta sisään ei saatu. Kellon näyttäessä 39.18 sai Eetu Salonen syötön tullessaan kentälle vaihdosta. Pikku nousu ja pallo häkkiin kantilta. Peli oli 6-6. Nämä jäivät lopulta loppulukemiksi ihan ansaitusti ja näin oli Ilves Yellowin ensimmäiset pisteet ikinä ryövätty. Voittokin oli mahdollinen, eli tämä lois uskoa omaan tekemiseen ja jatkoon. Hienoa Pikkunäädät!! Mainittakoon, että Eetun viimeisen maalin syöttäjä oli mies itse, jos pöytäkirjaa on uskominen 😉