26.01.2024

KrP:n luottopuolustajat Miska Mäkinen ja Jere Mattila siirtyvät kaudelle 2024-2025 Sveitsin liigaan. Mäkinen suuntaa Könitziin 2 vuoden sopimuksella, ja Mattila puolestaan liittyy Verbano Unihockeyn joukkueeseen.,

Mäkinen, joka siirtyi toissakaudelle Näätäpaitaan läpilyöntinsä F-liigassa jälkeen Lasbista, on vakiinnuttanut paikkansa pääsarjan yhtenä kirkkaimmista puolustajatähdista viimeistään Näätälauman paidassa. Tähän mennessä yhteensä 74 ottelussa KrP:tä edustanut Mäkinen on uransa aikana edustanut aiemmin liigassa Erää, Indiansia, EräViikinkejä ja Lasbia yhteensä 196 ottelussa runkosarjassa (63+111=274) ja pudotuspeleissä 39 ottelussa (10+13=23). Miehissä palkintokaapista löytyy kaksi hopeaa KrP:n riveistä ja SuomenCupin mestaruu, ja Mäkinen on myös löytänyt tiensä maajoukkueeseen Näätävuosinaan.

Koko uransa KrP:ssä pelannut Mattila, joka on myös seuran omia kasvatteja, pelaa liigassa jo kahdeksatta kauttaan nuoresta iästään huolimatta. Mattila on kuulunut myös u23 maajoukkueen vakiokalustoon menneinä vuosinaan, ja miesten edustusjoukkueessa junioriaikoina hyökkääjätähtenä kunnostautunut pelimies on muovautunut erittäin monipuoliseksi laatupuolustajaksi, joka kykenee myös pisteiden tekoon. 178 runkosarjan ottelussa Mattilan lavasta on syntynyt tehot 40+31=71 ja pudotuspeleissä 68 ottelussa 8+7=15. Mattila on ollut mukana voittamassa KrP:n seurahistorian kaikkia mitaleita, kahta pronssia, kahta hopeaa ja SuomenCupin mestaruutta.

Nokian KrP toivottaa Miskalle ja Jerelle kaikkea hyvää tuleviin haasteisiin Sveitsissä, ja kiittää menneistä vuosista, sekä joukkueen ja seuran eteen tehdystä laadukkaasta työstä!