19.11.2011

Nokian KrP:n kausi jatkuu maanantaina 21.11 kello 18.30 paikallisväännöllä Kooveeta vastaan Raholassa. KrP:n kausi on ollut tähän asti yksi salibandyliigan suurimpia floppeja tuloksellisesti, mutta voitot ovat kyllä varmasti tulossa, mikäli harjoitusasenne ja motivaatio säilyvät ennallaan. Liigassa on tähän asti tullut oikeastaan vain yksi selkeästi heikompi peliesitys ja se tuli viime viikonloppuna Joensuussa Josbaa vastaan, jossa KrP luuli saavansa ilmaisen voiton ilman hikipisaroiden vuodattamista. Toisin kuitenkin kävi ja Josba vei voiton hienon 3.erän nousunsa päätteeksi, tekemällä voittomaalin alle minuutti ennen peliajan loppua. Tuossa pelissä pahiten alisuoritti tähän asti kaudella KrP:n maalinteosta lähinnä vastanneet tähtipelaajat. Puhtaita papereita ei voi jakaa kuin korkeintaan kolmoskentälle, jossa etenkin nuoret Visa Rikala ja Janne Suoniemi jatkoivat hyviä esityksiään. KrP:llä on vielä vierasottelu sarjan häntäpäässä olevaa M-Teamia vastaan Helsingissä lauantaina, tätä kirjoittaessa peliä ei ole vielä pelattu, mutta mikäli pisteitä meinataan kotiin tuoda, niin asenteen on oltava sataprosenttinen, sitä myötä myös peli kulkee varmasti Joensuussa nähtyä paremmin.

Tällä viikolla on käyty keskusteluja niin joukkueena kuin yksilöinäkin ja yritetty murtaa henkisiä lukkoja, joita tällä hetkellä varsinkin maalinteon suhteen joukkueella on. Karrikoidusti 35 metriä kentästä pelataan hyvin, mutta viimeisellä 5 metrillä ennen maalia on tällä hetkellä paha takalukko päällä. Reeneissä tuota lukkoa ei ole ollut koko syksynä, mutta jostain syystä pelitilanteessa tekemiseen ei ole saatu tarvittavaa rentoutta ja silloin maalinteko ei ole luonnollista.

Vastassa KrP:llä on maanantaina hyvässä maalintekovireessä oleva Koovee, joka on mättänyt maaleja varsin kovalla tahdilla, etenkin ykkösketjunsa Immonen-Kotilainen-Lahtinen johdolla. Myös KrP:ssä käynyt konkari Lasse Salminen on intoutunut hyvään maalivireeseen ja on varsinkin ylivoimalla edelleen vaarallinen vartioitava. Koovee menetti viime kauden joukkueestaan käytännössä ykkösketjunsa ja ykkösmaalivahdin, mutta nyt vastuuta saaneet nuoremmat pelaajat ovat kyllä ottaneet hienosti paikkansa liigaympyröistä ja tuoneet aiemmin hieman tylsään Kooveen pelityyliin lisää jalkoja ja taitoa. Kooveen päävalmentaja Arto Riihimäki ilmoitti vähän aikaa sitten Kooveen tavoittelevan tänä vuonna Suomen mestaruutta, tuo kuulostaa kyllä todella kovalta tavoitteelta kun muistaa esimerkiksi SSV:n, SPV:n ja Classicin rutiinin ja nimilistan. Mielenkiintoista nähdä kuinka nuorten poikien lento kestää keväällä.. Tällä hetkellä Koovee on sarjassa sijalla viisi, joten ainakin hyvät iskuasetelmat heillä on taisteluun kotiedusta, jonka avulla myös pudotuspeleissä on huomattavasti helpompi pärjätä.

Seuraa heitä:

Nokian KrP: Petri Widgren

Classicista saapunut kokenut raataja, joka ei ole mikään älytön pistenikkari. Mutta tekee todella valtavan määrän arvokasta työtä joukkueelle kahteen suuntaan pelaavana keskushyökkääjänä.

Koovee: Mikko Immonen

Peräti B-junioreista nostettu pelimies on iskenyt käsittämättömät tehot 11+9=20 alkukauden kymmeneen liigapeliin. Paljonko pisteitä syntyykään, kunhan saa lihasta luiden ympärille. Fyysisiä vastustajia vastaan vielä pieni arvoitus?

Nokian KrP – Koovee maanantaina 21.11.2011 kello 18.30 Rahola Areena

Liput: 10€ aikuiset, 7€ opiskelijat, 5€ lapset 7-15-v, alle kouluikäiset ilmaiseksi, jäsenkortilla ilmaiseksi, jäsenkortilla 2 perheenjäsentä 5€ / lippu.

Kiinteistömaailma Koskikeskuksella on oma esittelypiste pelissä, jossa on mahdollisuus osallistua arvontaan Sami Nymanin juhlamaalin (334 salibandyliigamaali) mailaan. Lisäksi arvotaan 2 kpl Nokian KrP:n kausikortteja ja Sportia Pekan lahjakortti.

Tähän otteluun avataan ensimmäistä kertaa myös uudet yläkatsomot sekä toiseen päätyyn parvelle tuleva uusi VIP-alue. VIP-alueelle on mahdollista ostaa kotipeleissä 25€ maksavia VIP-lippuja, johon kuuluu purtavaa, kahvia sekä istumapaikka parhailla paikoilla Club-tuoleilla. Myös VIP-kausikorteilla pääsee uuteen katsomoon.