02.05.2024

Nokian KrP:n miesten edustusjoukkue täydentyy tulevalle kaudelle 2024-2025 nuorella hyökkääjätalentti Luukas Hyvärisellä! Vuonna 2004 syntynyt vasen laitahyökkääjä pelasi menneellä kaudella toisen täyden liigakautensa Oulun luistinseurassa, ja on viimeisen kahden kauden aikana suoraan murtautunut F-liigan eliittipelaajien joukkoon.

Nuori hyökkääjälupaus valittiin Salibandyliiton toimesta vuoden poikajunioriksi vuonna 2023. Liigapelejä Hyvärisellä on kertynyt kolmen eri kauden aikana yhteensä 67 ottelun verran runkosarjassa, joissa on syntynyt tehopisteet 56+58=114. Neljään pudotuspeliotteluun on syntynyt pisteet 2+2. Hyvärinen on myös kuulunut juniorimaajoukkueeseen, ja ollut mukana nuorten MM-kilpailuissa. Lisäksi hän on päässyt myös kokeilemaan siipiään miestenkin maajoukkueessa neljän ottelun verran, joissa on syntyneet tehopisteet 4+5=9. Juniorivuosinaan Hyvärinen on edustanut Tapanilan Erää, Tikkurilan Tiikereitä, OFBC:tä, Merikoski SBT:tä ja OLS:ia, josta mies Nokialle siirtyy.

Hyvärisen myötä KrP saa rosteriinsa yhden F-liigan kovimmista laitahyökkääjistä, jonka kehityspotentiaali on tulevaisuuteenkin vielä valtaisa. Vaikka Hyvärinen onkin hyökkäyspäässä erittäin vaarallinen pelaaja, on hän samalla myös erittäin monipuolinen, josta myös kertoo tehopisteiden kautta niiden jakautuminen maaleihin että syöttöihin melko tasaväkisesti. Laadukkaan laukauksensa myötä Hyvärinen on alati pallon kanssa vaarallinen ja luo vetouhkaa, mutta erinomaisen pelisilmän ja syöttövalikoiman lisäksi hän kykenee tuottamaan ketjukavereilleen erinomaisia maalipaikkoja, ja taitotasoltaan Hyvärinen myös on aivan F-liigan kärkitason pelaaja, myös viihdyttävyyden puolesta.

Hyvärinen itse kommentoi siirtoaan seuraavasti maanpuolustusvelvoittedensa lomasta: ”Mahtavilla fiiliksillä siirryn KrP:hen! Seurasta olen kuullut paljon hyvää, ja tulevalle kaudelle meillä on kova nippu kasassa. Fiilikset ensikautta kohden ovat myös odottavaiset. Tulkahaan hallille ensikaudella, nyt on KrP:n kausi!”

Seuraava uusi pelaajasopimus kaudelle 2024-2025 julkaistaan jo huomenna, joten kannattaa seurata Näätälauman sosiaalisen median kanavia!