27.03.2014

Nokian KrP:n A-junioreilla eli A-näädillä on lauantaina mahdollisuus tehdä seurahistoriaa. Historiallinen mahdollisuus tarjoutuu ratkaisevassa kolmannessa karsintaottelussa tällä kaudella A-SM sarjaa pelannutta NST:tä vastaan Raholassa.

Molemmat ovat voittaneet omat kotipelinsä. Näätälauma otti hienon taisteluvoiton suhteellisen runsaslukuisen kotiyleisön edessä viime lauantaina lukemin 5-4, mutta seuraavana päivänä NST antoi opetuksen isän kädestä numeroin 9-1. Näädät luulivat itsestään liikoja ja pelasivatkin oikeastaan kauden huonoimman pelinsä. Mutta nämä sarjoissa pelattavat pelit ovat siitä hienoja, että näissä ei lasketa maalieroja vain ainoastaan voitot ratkaisee ja ne ovat tasan, joka tarkoittaa lauantain voittajalla A-junioreiden SM-sarja paikkaa.

Joukkue odottaa lauantaille hyvää yleisömäärää ja toivoo kannustusta, jolla saataisiin kentälle legendaarinen kuudes kenttäpelaaja! Varmaa on, että tämä joukkue jättää kentälle aivan kaiken, pelin jälkeen nähdään riittääkö se SM-sarjapaikkaan!

Nokian KrP – NST 3.osaottelu lauantaina 29.3.2014 kello 18.30 Rahola Areena. (Otteluun vapaaehtoinen ja vapaavalintainen maksu Näätien A-junioreiden tukemiseksi)

Tästä KrP:n A-junioreiden ottelukutsuun facebookissa!