10.09.2013

Keväällä liigauransa Kooveessa lopettanut Lasse ”Pöllö” Salminen tekee ainakin parin kuukauden mittaisen comebackin salibandyliigaan. Pöllö on tehnyt Nokian KrP:n kanssa 16.11.2013 asti voimassa olevan sopimuksen, joka kattaa 11 sarjapeliä.

Salminen siirtyi täksi kaudeksi alasarjoihin jäähdyttelemään, mutta on kesän ja syksynkin mittaan satunnaisesti käynyt KrP:n reeneissä pitämässä kuntoa yllä. KrP:n ennestäänkin suhteellisen kapea rinki on viime aikoina kärsinyt pahoista loukkaantumishuolista, joten oli luontevaa ottaa Pöllö mukaan kun molempien intressit kohtasivat.

Pöllö tuo joukkueeseen hurjan määrän liigakokemusta, maalintekopotentiaalia sekä hurttia huumoria, joten hänet on helppo ottaa mukaan joukkueeseen kesken kauden.

KrP:llä on varmuudella sarja-avauksesta poissa eturistisidevamman saanut Jesse Vainio, nilkkavammainen Jussi Mustalahti sekä veneluun murtumasta kärsivä Tommi Merto. Jani Rajalan tähystetty polvi on oireillut pitkin syksyä, lisäksi Markus Vuorinen ja Miika Nieminen ovat olleet sivussa riveistä pari viikkoa jalkavammojensa takia. Jokaisen pelaaminen on enemmän epävarmaa kuin varmaa sarja-avauksessa viikon päästä perjantaina Tepsiä vastaan Raholassa.