20.02.2011

Nokian KrP:n pudotuspelijahti jatkuu maanantaina kotiottelulla AC Hakia vastaan Raholassa kello 18.30 alkaen. Haki on viime aikoina seilannut todellisessa myötätuulessa voitettuaan kolme ottelua putkeen, kun tätä ennen Hakilla oli vain 6 sarjapistettä 20 ottelusta, on tahti ollut varsin hurja. Haki on näyttänyt haluavansa pelata salibandyliigaa myös ensi kaudella. Tätä tavoitetta varten heidän täytyy kuitenkin kerätä vielä pisteitä vähintään kaksi jäljellä olevista otteluistaan jotta on edes mahdollisuus välttää suora putoaminen. Hakin tavaramerkiksi on muodostunut viime kierroksilla todella tarkka puolustaminen, jossa parhaille vetosektoreille on todella vaikea päästä ja vastaavasti Haki iskee todella hanakasti vastaiskuilla mikäli pelikuri vähänkään löystyy.

Nokian KrP:n orastava pisteputki katkesi perjantaina sarjakärki Classicin palauttaessa KrP:n taas ”maanpinnalle” hakemalla pisteet Raholasta varsin rutiininomaisella suorituksella. Classicia vastaan KrP ei oikein saanut viime aikojen hyvien otteiden myötä tullutta taisteluilmettä peliinsä. Nyt tuo taistelu ja halu on taas löydyttävä koska Haki ei varmasti anna tuumaakaan ilmaiseksi, virkamies pelailulla pisteet matkaavat vuorenvarmasti Tikkurilaan Hakin mukana. Nyt onkin valmennuksen löydettävä ne miehet ketkä pudotuspeleihin todella haluavat ja ovat valmiita laittamaan itsensä sen puolesta likoon.

Lauantain kierroksella 500 tehopistettä salibandyliigassa ylittänyt SPV:n Mikko Kohonen saattaa saada seuraa lähiaikoina 500 pisteen kerhoon, sillä KrP:n Sami Nyman on kyseisestä rajapyykistä enää 4 pisteen päässä tehtyään urallaan ennen Haki peliä 275 ottelussa 323+173=496 tehopistettä.Ennen Kohosta 500 tehopisteen haamurajan ovat ylittäneet salibandyliigassa Santtu Manner, Jaakko Hintikka, Mikael Järvi ja Tero Karppanen.

Seuraa heitä:

Nokian KrP: Janne Suoniemi ja Visa Rikala

Armeijaa parhaillaan käyvät vauhti”veljekset” ovat olleet tämän kevään suurimpia ilon aiheita KrP:lle. Tekevät pelin ikäväksi vastustajalle jatkuvalla liikkeellään ja ovat alkaneet tehdä viime aikoina jopa tehopisteitä. Eivät varmasti ole tämän kaupungin taitavimmat juniorilahjakkuudet mutta asenteesta ja työmäärästä saisi moni taitavampi ottaa mallia.

AC Haki: Teemu Kortelainen

Nuorisomaajoukkueen ykkösmaalivahtina pari vuotta sitten pelannut Kortelainen on alkanut lunastaa odotuksiaan. On selkeästi löytänyt tasaisuutta otteisiinsa ja onkin yksi suurimpia syitä siihen että Haki on vielä mukana taistelemassa sarjapaikastaan.

Nokian KrP – AC Haki maanantaina 21.2.2011 kello 18.30 Rahola Areena

Liput: 10€ Aikuiset, 7€ Opiskelijat, 5€ 7-15-vuotiaat, alle kouluikäiset ilmaiseksi sisään