26.01.2010

Sunnuntaina vastaan asettui turkulainen AFC. Tällä kertaa ottelun avausmaalin iskivät positiivisen poikkeuksellisesti nokialaiset! Essi Nurmi viimeisteli keskushyökkääjänä häärineen Elina ’Vexi’ Haikosen syötön verkkoon jo kolmannella minuutilla. Turkulaiset onnistuivat tosin erän puolessa välissä tasoittamaan pelin harmillisesta takaiskusta. No, erätauolle oli silti mukavempi mennä 1-1 tasalukemissa kuin viime aikoina tutuksi tulleesta useamman maalin takaa-ajoasemasta.

Erätauolla oli ehkä jopa liian mukavaa, sillä vastustaja pääsi karkaamaan heti erän alussa jo 3-1 lukemiin. Ja tulihan sieltä se ottelun ensimmäinen jäähykin – mutta poikkeuksellisesti ei KrP:lle, ja emännät hyödynsivät ylivoiman Henriikka Penin ampuessa Essi Nurmen syötöstä pallon komeasti maaliin ylämummon pitsiverhojen heiluessa. AFC iski silti vielä maalin siirtyen 2-4 –johtoon.

KrP painoi kolmannessa erässä vielä kovaa päälle, ja kentälle tempaistu julman maalilaukauksen omaava Satu ’Kivi’ Kiviranta tykitti hienosti taistelleen puolustaja Emma Kivimäen syötöstä 3-4 kavennuksen. Lopussa KrP pyöritti kuudella kenttäpelaajalla peliä vaarallisesti AFC:n päässä, mutta tuloksetta. Tappioputki on jo tuskallisen pitkä, ja sarjataulukon pohjamutakerroksesta ei päästy vieläkään ylöspäin.

Roomassa hermo- ja rusketuslomaa viettänyt valmentaja Janne Hiukka tuskaili tehottomuutta, vaikka paikkoja kyllä riitti. Seuraavien pelien tärkeys korostuu entisestään. Nyt edessä on parin viikon tauko ennen tiukkaa tuplaviikonloppua – jäljellä vielä Classic, LoSb ja Gunners kotona sekä SB Naantali vieraissa.

Ottelupöytäkirja: 217.119.36.83/statistics/salibandy/rt_event_frame.php