19.10.2011

Nokian KrP lähtee katkaisemaan neljän liigaottelun tappioputkeaan maanantaina 24.10.2011 kello 18.30 Raholassa, kun vastaan asettuu FBT Pori. Pori on pelannut alkukaudella todella tasaisia otteluita, voittaen niistä kaksi ja häviten kolme ottelua yhden maalin erolla. Paperilla joukkue on hieman jopa heikentynyt viime kaudesta, mutta kuten tuloksetkin näyttävät pelejä ei ratkota paperilla vaan kentällä ja siellä Pori on ollut jopa yllättävän hyvä. Jääkiekkotaustainen, vaativa päävalmentaja Ismo Läntinen on saanut todella paljon irti liigatasolle kokemattomasta nipustaan. Pori on perinteisesti ollut KrP:lle vaikea vastustaja ja varmaa on, että maanantainakaan pisteet eivät ilmaiseksi Raholaan jää.

Nokian KrP:n viime pelit ovat olleet tulosten valossa synkkiä, sillä alla on neljä liigatappiota ja mahalasku Suomen Cupissa, jossa tosin taitojen lisäksi myös asenne jätettiin pukukoppiin. Liigapelit ovat olleet kuitenkin suhteellisen hyvää pelaamista KrP:ltä, joten voitotkin ovat varmasti tulossa mikäli pelaajilla vaan säilyy usko omaan tekemiseen ja työmäärä on joka ilta sataprosenttinen. Viime viikolla puuttuneet avainpelaajat ykkössentteri Benjamin Reusser ja salibandyliigan maaliennätyksen (335 maalia) puolitoista viikkoa sitten Loviisa ottelussa paukuttanut Sami Nyman ovat palanneet tällä viikolla harjoituksiin kuntouduttuaan loukkaantumisistaan, joten näillänäkymin KrP pääsee taas pitkästä aikaa ykkösmiehistöllä pelaamaan. KrP:n viikko on muutenkin todella tärkeä, sillä keskiviikkona on edessä vaikea vierasottelu Jyväskylässä Happeeta vastaan.

Parkkipaikkoja lisätty

Viime kotipelissä Loviisaa vastaan kohdanneeseen parkkitilojen vähyyteen ja siitä seuranneeseen sakkorysään on KrP:n seurajohdon puolelta havahduttu ja nyt on saatu Tampereen kaupungilta käyttöön ottelujen ajaksi lisäparkkitilaksi Raholan nurmikentän päädyssä oleva hiekkakenttä, jonne mahtuu noin 100 autoa. Lisäparkkiin pääsee, kun kertoo liikenteenohjaajille tulevansa KrP:n peliä katsomaan. Lisäksi KrP haluaa omalta osaltaan pahoitella kaikkia Loviisa pelissä parkkisakon saaneita lahjoittamalla 4 kpl vapaalippuja valitsemaanne KrP:n kotiotteluun parkkisakkoa näyttämällä. Liput saat lunastettua KrP:n kotiotteluissa lipunmyyjältä.

Seuraa heitä:

Nokian KrP: Benjamin Reusser

Sveitsiläisvahvistus palannut tällä viikolla joukkueharjoituksiin reisivammansa jäljiltä. Pelasi kauden avanneessa Oilers voitossa, joka onkin tähän asti KrP:n ainoa voitto. Rauhallinen peliätekevä ykkössentteri tekee maanantaina kotidebyyttinsä Raholassa.

FBT Pori: Benjamin Lepola

Nuori rightin puolen maaliruisku. Venyttänyt KrP:n maaliverkkoja ahkerasti ennen kautta pelatuissa harjoitusotteluissa. Liigassakin alkukaudella neljään peliin hyvät tehot 6+2.

Nokian KrP – FBT Pori maanantaina 24.10.2011 kello 18.30 Rahola Areena

Liput: 10€ aikuiset, 7€ opiskelijat, 5€ lapset 7-15-v, alle kouluikäiset ilmaiseksi, jäsenkortilla ilmaiseksi, jäsenkortilla 2 perheenjäsentä 5€ / lippu.