17.10.2011

Nokian krp II – SB Luja

Krp aloitti pelin väkevästi. Pelin ensimmäisillä minuuteilla pallo saatiin vastustajan päähän pyörimään. Siihen se sitten jäi. SB Luja osoittautui liian vahvaksi. Pekka Antinmaan ottama vitonen (olutta saunailtaan?) kostautui ajassa 9.32. Krp taisteli kuitenkin miehekkäästi säästyen vain yhdellä takaiskumaalilla. Vastustajan tappavan tehokas yv tuotti seuravaan kerran tulosta Juho Lehtosen istuessa toista kakkostaan. Sama kuvio toistui jälleen. Viivamiehen syöttö vasemmalle laitahyökkääjälle, sivallus suoraan syötöstä ja pallo pömpelissä, peli 0-3. Viimeistään peli oli pelattu, kun Luja iski neljännen maalinsa niin ikään ylivoimalla ajassa 39.53. Krp II:n ylivoima sen sijaan on tahmaista kuin kärpäspaperi. Tehoton yv ei ole tuottanut neljässä pelissä kuin puolentusinaa laukausta maaleista puhumattakaan. Ei muuta kuin yv-videoita katsomaan.

Krp:n peli oli hampaattoman sekavaa, eikä mistään tuntunut tulevan mitään. Parempaan kuitenkin olisi pystytty. Kolmannen erän loppu oli jo parempaa. Lohtua toi kapteeni Jaakko Valli, joka näytti esimerkkiä viimeisellä minuutilla pilaamalla ilkeästi Lujan maalivahdin nollapelin. Porin karhun harmiksi hänet merkattiin syöttäjäksi ja maalintekijäksi Pekka Antinmaa, joka ilmeisesti syötti maalin. 1-4 tappioon päättyneeseen peliin ei voi olla tyytyväinen, mutta paremmasta huomisesta oli merkkejä.

KRP II – Lätty

”KRP – TÄÄLLÄ TAISTELEE!”. Toiseen peliin lähdettiin aivan uudella ilmeellä. Liekö kapteenin ja valmentajan palopuheet auttaneet, kun toisessa pelissä nähtiin taisteleva ja periksiantamaton Krp II. Alkuhuutokin sujui ensimmäistä peliä jämäkämmin.

Tosin samat ongelmat jatkuivat myös toisessa pelissä. Tehottomuus vaivasi jälleen sekä tasaviisikoin että ylivoimalla. Tällä kertaa joukkue oli kuitenkin kurinalaisempi ja hölmöiltä jäähyiltä vältyttiin. Pallo saatiin maaliin ensimmäisen kerran ajassa 21.03, kun Ossi Mäkinen ja Perttu Mäkelä löysivät näyttävästi toisensa. Ossin syöttö suoraan lapaan ja vahvasti kauden aloittanut Pertsa iski ottelun tasoihin ja puhalsi toivoa Krp:läisiin. Tasatilannetta ei ehditty kauaa juhlia, kun vastustaja iski johtomaalin reilussa minuutissa. Vastustaja ei päässyt helpolla. Eetu Joutsimäki sai kuparisensa rikki iskemällä reikäisen maaliin Kossu Kososen syötöstä ajassa 34.39. Tältä parilta voi odottaa paljon kauden tulevissa peleissä. Ei paineita.

Enää ei palloa vastustajan verkkoon saatu. Tai saatiin, mutta sen teki Pekka miehekkäällä rynnistyksellä maalia kohti kaataen samalla maalivahdin, jolloin pallo lirui yli maaliviivan. Osumaa ei hyväksytty. Panu Antinmaa torjui Krp:n maalilla loistavasti pitäen lukemat tasaisina. Ajassa 39.52 vastustaja viimeisteli kuitenkin voittomaalin rauhallisen hyökkäyksen päätteeksi kylmän viileällä nostolla ohi Antinmaan, vieläpä alivoimalla. Krp II:n surkuhupaisa ylivoima sai näin pahimman mahdollisen tuloksen.

Pelin ilme oli kuitenkin hyvä koko Lätty -pelin ja jatkoon voi lähteä hyvillä mielin. Paljon ei heilu omissa, tosin ei liioin vastustajankaan verkoissa. Jobinpostiakin viikonlopulta tuli. Kaupungilla haastattelun antanut luottopakki Jarmo ”Jamo” Mattila kertoi murtaneensa sormen Lätty-pelissä, mistä seuraa kuukauden huili. Pikaista paranemista!

Joka tapauksessa toisen viikonlopun perusteella voi viimeistän sanoa, että Nokian krp II pelaa takuuvarmasti oikeassa sarjassa.