10.10.2011

E-01 kausi starttasi Kaukajärvellä lennokkaasti kahdella ottelulla!

Ekassa pelissä vastaan asettui KooVeen porukka joka antoi todella kovan vastuksen ja tuotti Joona Mattlilalle maalissa hikikarpaloita ajoittain. Puolustuspelimme oli kuitenkin todella hyvällä mallilla ja mitää vaikeuksia meillä ei ollut missään kohtaa ottelua. Lähinnä pallon pomppiminen vastustajalle tuotti tuskaa.

Summerin soidessa lukemat taululla olivat meille 5-4 eli eka voitto ja apina pois selästä.

Tehomiehinä häärivät:

Aaro Pöyhtäri 2+0 ( Aaro pelaa normaalisti maalissa eli huikea peli )

Eetu Salonen 0+2

Olli Ilomäki 1+0

Nicolas Kivelä 1+0

Wipe Vänttinen 1+0

Leevi Lentolehto 0+1

Toomas Tolonen 0+1

Toisessa pelissä vastaan asettui RoPo Sastamalasta!

Toinen peli sai lentävän lähdön ja ekan erän summerin jälkeen taululla oli tylyt 7-0 lukemat meille.

Peli vähän sekosi tämän jälkeen ja kaveri alkoi kiriä meidän virheistä. Kolmannessa erässä peli oli jo 7-5 lukemissa kun aikalisä tuotti tuloksen ja päät kylmeni taas siihen pisteeseen että oma peli tuotti taisteluvoiton lopulta 8-5 lukemin. Aaro Pöyhtäri maalilla pelasi loisto pelin.